Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Hepsini affettim

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Bosna-Hersek mağlubiyeti sonrası Almanya'da oynanan Brezilya maçında çok güzel bir oyun ortaya koyan milli oyuncularını affettiğini söyledi.

Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Bosna-Hersek mağlubiyeti sonrası Brezilya maçında çok güzel bir oyun ortaya koyan milli oyuncularını affettiğini söyledi. Bosna-Hersek maçının kendileri için de tam bir şok olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, milli takımın özelliğinin bir bütün halinde oynamak olduğunu ancak bunu Bosna-Hersek maçında yapamadıklarını ifade etti.

KAZIM'A ZAMAN LAZIM

Terim, ''Türk Milli Takımı Colin Kazım gibi bir santrafor kazandı mı?'' sorusuna, ''Colin Kazım'ın hava toplarıyla alışık olmadığımız İngiliz santrafor tipi olması için biraz daha zaman istiyor. Brezilya da olsa birtakım gençleri görmemiz lazım. Hazırlık maçında göremiyeceksem ne zaman göreceğim. Bazıları beni çok mutlu etti. Diğerleri de mutlu etti ama biraz daha edebilirler'' cevabını verdi. Brezilya karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Yıldıray'ı öven Terim, ''Yıldıray çok iyi oynadı. Böyle bir Yıldıray'a ihtiyacımız var. İnşallah sakatlık durumu olmaz'' diye konuştu. Brezilya maçında oynanan futbolun kaliteli olduğunun altını çizen Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

BOSNA'DA OYNAMADIK

''İki takımın ortak pozisyon sayısı 15 vardır. O zaman bizim sizlerle beraber ilk hazırlık gününden itibaren paylaştığımız şey, topun kontrolünün bizde olmasıydı. Bu maçta olmadı, kaleciler ve direkler gole müsade etmedi. Bence bu maçta her şey pozitifti. Brezilya ile oynuyoruz. Şaka değil bu.'' Brezilya karşısında top oynayan takımını, Bosna-Hersek maçında görmek istediğini ancak göremediğini belirten Fatih Terim, ''Keşke Bosna karşısında böyle oynasaydık. O maçta biz kendi kalemize 3 gol atarak maçı kaybettik'' dedi.

KAKA BENİM ÖĞRENCİM

Brezilya Teknik Direktörü Dunga'nın ikinci yarıda Kaka ve Ronaldinho'yu oyuna aldığı hatırlatılarak, ''Nuri ve Kazım'ı bu nedenle mi oyuna aldınız?'' şeklindeki soruya da Terim, ''Savunduğum tez Brezilya'yı giren oyunculara göre analiz edip tek tek adam almak değil. Öyle yaparsanız buna oyuncu yetişmez'' diye cevap verdi. Milan'ın ve Brezilya'nın yıldız oyuncusu Kakayla maç öncesi ve sonrası futbolcu teknik adam diyaloğu kurdukları belirten Fatih Terim, ''İki eski Fiorentinalıyız. O oyuncu bende teknik adam olarak."

07.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CARLOS 3 YIL FENER'DE

  Terim: Hepsini affettim

  Taraftar: Kalli başarılı olamaz

  Hakan resmen Beşiktaş'lı oluyor

  Chirstanval Beşiktaş'la anlaştı

  Efes World Cup 6 biletleri satışa çıktı

  Milan golcü Eto'o için bastırıyor

  Beckham'ın ev bakması bile para


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004