Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

EN İYİ ‘10’ G.SARAY'DA

G.Saray, Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Özhan Canaydın, ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi.

Galatasaray'da, transferi tamamlanan Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Galatasaray, geçen sezon FC Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Lincoln'ün Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar duyurulacaktır'' ifadelerine yer verildi. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi.

NECATİ ATEŞ'DEN FORMA JESTİ

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, giydiği forma numarası olan 10 numarayı, sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Cassio de Souza Soares'e (Lincoln) hediye ettiğini açıkladı. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: ''Yeni takım arkadaşımız Lincoln'ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim. Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir. Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoş geldin armağanı olarak, 10 numarayı Lincoln'e hediye ettiğimi ve önümüzdeki dönemde memleketim İzmir'i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğimi spor kamuoyuna bildirmek isterim.''

5 bin 10 numara satışa sunuldu

Galatasaray'da transferi önceki gün gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ın forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor. Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı ''Lincoln'' formalarının, sarıkırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı.

23.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EN İYİ ‘10’ G.SARAY'DA

  Rüştü: Yaşlı değilim

  Ümit Özat Köln'de ilk idmana çıktı

  F.Bahçe: Marciano haberi doğru değil

  Konya ünlü golcü Tristan'a talip oldu

  Ülker miniklerturnuvası başlıyor

  Kayseri, Denizli'den Serhat'ı transfer etti

  İspanyollar Real Madrid'i tutuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004