Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rüştü: Yaşlı değilim

Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde F.Bahçe'den transfer ettiği milli kaleci Rüştü Reçber, 34 yaşında olması nedeniyle yapılan eleştirilere cevap vererek, ''Yaşımın 34 olmasının dezavantaj değil, avantaj olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi kaleci Rüştü, Beşiktaş formasını şerefle taşıyacağını söyledi. Rüştü, kulübün resmi internet sitesinde yer alan röportajında, Beşiktaş camiasının bir ferdi olmanın kendisini çok gururlandırdığını belirterek, ''Beşiktaş formasını şerefle giyeceğim'' dedi. Rüştü, ''Türkiye'nin en büyük camialarından birine geldiğim için çok mutluyum. Asla maddiyata önem veren bir insan değilim. Tabii ki profesyonel çerçevede bakarsak maddiyat önemlidir, ama başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin bana göstermiş oldukları ilgi, davranış, güven, istek benim için en önemli etkendi. Bunlar manevi değerlerdir. Manevi değerler de çoğu zaman maddiyatın önüne geçer'' diye konuştu.

Rüştü, 34 yaşında olması nedeniyle yapılan eleştirilere de cevap vererek, ''Yaşımın 34 olmasının dezavantaj değil, avantaj olduğunu düşünüyorum'' dedi. Şu anda milli takım kalecilerinin yaş ortalamasının 37-38 olduğunu hatırlatan siyah-beyazlı kaleci, şöyle devam etti: ''Bütün görüşlere saygım var. Enerjime, hırsıma, kendime güvenen bir sporcuyum ki, sorumluluk alarak böyle büyük bir camiaya geldim. Yaşımın 34 olmasının dezavantaj değil, avantaj olduğunu düşünüyorum. Benim tecrübelerim var. Bu tecrübelerimi de Beşiktaş'ta kullanmak istiyorum. Oynamak istiyorum. Amacım düşündüğüm hizmet anlayışını burada devam ettirmek.''

Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın dinamik, arzulu ve başarı için hareket eden bir karaktere sahip olduğunu kaydeden Rüştü, ''Ben kendisini uzun yıllardır tanırım. Karşılıklı oynadığımız dönemler oldu, milli takım forması altında aynı amaca hizmet ettiğimiz günler oldu. Şu anda kendisi teknik direktörümüzdür, yetkili bir isimdir. Bize düşen hocamızın göstermiş olduğu yolda ilerlemek, düşündüğü ve uygulamak istediklerini saha içerisinde uygulamaktır'"diye konuştu.

Rüştü Reçber, ligdeki bütün takımların kalesinde Türk kalecilerin olması gerektiğini savundu. Bir dönem İtalya'nın bunu gerçekleştirdiğini hatırlatan Rüştü, ''Sadece İtalyanlar oynadı. İtalyanlar üst seviyede kaldı ve hala üst seviyedeler. İtalya'da 3-5 yılda bir çok iyi kaleci çıkar. Beşiktaş uzun yıllar sonra Türk kaleci ile çalışacak. Bunun avantajı çok, dezavantajı yok. Dünyanın en büyük takımlarının çoğunda, kendi ülkelerinin kalecileri var'' dedi.

23.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EN İYİ ‘10’ G.SARAY'DA

  Rüştü: Yaşlı değilim

  Ümit Özat Köln'de ilk idmana çıktı

  F.Bahçe: Marciano haberi doğru değil

  Konya ünlü golcü Tristan'a talip oldu

  Ülker miniklerturnuvası başlıyor

  Kayseri, Denizli'den Serhat'ı transfer etti

  İspanyollar Real Madrid'i tutuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004