Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da imzalar atıldı

Transfer döneminin en hızlı kulübü Galatasaray'da imzalar atıldı. Adnan Sezgin ile basın karşısına çıkan Galatasaray'ın yeni transferleri Servet Çetin, Barış Özbek, Orkun Uşak, Serkan, Ismael Bouzid Galatasaray'a basın önünde imza atarak basın mensuplarına yeni formalarıyla poz verdiler.

Yeni transfer Lincoln de Necati'nin jesti üzerine 10 numaralı formayı giyecek. Basın toplantısında konuşan Adnan Sezgin Lincoln'ün transferi hakkında ortaya atılan uçuk rakamlar için topu federasyona attı ve "Bütün rakamları federasyondan öğrenebilirsiniz" dedi.

Öte yandan Sezgin bu rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Adnan Sezgin "Teminat mektubu Lincoln transferinde gündeme gelmedi. Zaman zaman bu aleythe bir güç olarak kullanabiliyor. Saha olayları buna eklenebilir. Ali Sami Yen ile sınırlı değil. Sonuçta bu olaylar aleyhte kulanılabiliyor" dedi. Galatasaray'ın yeni kalecisi Orkun Usak, "Bu güveni karşılıksız bırakmayacağım. Kaleciler de güven veriyor artık. Kazanılan maçlarda önemli rol alıyorlar. Bu yolda ben de bir adım atmış olurum." dedi. Yönetici Haldun Üstünel ise, "Hedefimiz Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kaldırmak" diye konuştu.

26.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ADRİANO: İTALYA'DAN GİTMEM

  FIFA'nın gizli mektubu ele geçti

  G.Saray'da imzalar atıldı

  Kerem, Real'içşampiyon yaptı

  Kayserispor'dan pankartlı tepki

  Ali Güneş Alman 2. lig ekibi Freiburg'a transfer oldu

  Kolombiyalı kaleci Gonzales Rizespor'da


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004