Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hagi’nin yüzde 30’u kadar oynasam yeter

Galatasaray, Alman Birinci Ligi ‘’Bundesliga’’ ekiplerinden Schalke’den transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Cassio de Souza Soares Lincoln ile sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri ana antrenman sahasında özel olarak oluşturulan alanda düzenlenen törende Brezilyalı futbolcu, kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende üzerinde adının yazılı olduğu bir tişört giyen Lincoln, öncelikle büyük bir kulübün formasını giydiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ‘’Galatasaray’a elimden geleni yapmak, gerekirse kanımı vermek için geldim’’ dedi.

Brezilyalı futbolcu, Alex ile karşılaştırıldığının hatırlatılması üzerine, ‘’Alex ile karşılaştırılmamı anlayışla karşılayabilirim.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki derbileri duydum. Dünya futbolundaki en önemli derbilerden biridir. Ama oyuncuları karşılaştırmaya karşıyım. Ben Galatasaray’a elimden geleni yapmaya, gerekirse kanımı vermeye geldim. Konsantrasyonum bu yöndedir’’ diye konuştu.

‘’BU KADAR İLGİ BEKLEMİYORDUM’’

Futbol hayatında büyük camialarda forma giydiğini dile getiren Lincoln, ancak İstanbul’a ayak bastığı andan itibaren inanılmaz anlar yaşadığını ve gururlu olduğunu söyledi. Lincoln, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve yönetime teşekkür ederken,

‘’Buraya gelmeyi çok istiyordum. Dün ayak bastığım andan itibaren inanılmaz anlar yaşadım. Ömrümde böyle bir şey ilk kez gördüm, bu kadar ilgiyi beklemiyordum, inanamadım. İnanılmaz etkilendim. Taraftarlara ilk andan itibaren bağlandım’’ şeklinde konuştu.

HAGİ’YE ÖVGÜ, NECATİ’YE TEŞEKKÜR

Bir basın mensubunun, ‘’Hagi’nin yerini doldurabilecek misin?’’ şeklindeki sorusunu Lincoln, ‘’Hagi inanılmaz bir oyuncuydu, onun yüzde 30’u kadar oynayayım benim için yeterli’’ dedi. Lincoln, 10 numaralı formayı kendisine hediye eden takım arkadaşı Necati ve bütün futbolculara teşekkür ederken, şöyle devam etti: ‘’Bu da çok önemli bir şey. Öncelikle 10, 20, 30 gibi forma numaraları önemli değil, buraya oynayabileceğim en iyi futbolu oynamaya geldim. Tabii ki büyük beklentiler var benden. Hagi ile karşılaştırma yapılabilir. Hagi inanılmaz oyuncuydu, dünya futboluna damga vurmuş futbolcuydu. Onun yüzde 30’u kadar oynarsam zaten yeter.’’

“ALEX İLE KONUŞTUM’’

Fenerbahçeli oyuncuların bir bölümünü ve hocasını tanıdığını belirten Lincoln, ‘’Alex’i de tanıyorum ve kendisiyle konuştum’’ dedi. Brezilyalı futbolcu, ancak Galatasaray’ı sadece Taffarel’e sorduğunu kaydederek, ‘’Kendisi benim için baba gibi sayılacak bir insan. Bir takıma gidiyorsanız o takımda oynayan bir oyuncu ile konuşmalısınız, başka bir takımda oynayan oyuncuya sormazsınız. Taffarel’in buraya gelmemdeki önemi büyük’’ ifadesini kullandı.

VOLKAN YAMAN DA ASLAN OLDU

Öte yandan Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman’ın transferiyle ilgili G. Saray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ‘’G. Saray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı’dır’’ dedi. Başkan Peker, transfer karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi. Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Peker, ‘’Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe’den de Ali Bilgin için teklif aldık’’ dedi. G. Saray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.

27.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hagi’nin yüzde 30’u kadar oynasam yeter

  Beşiktaş'a durmak yok

  Trabzon’da hedef güçlü bir kadro

  Ömer Onan’da millî sevinç

  İki star Nou Camp’ta buluşuyor

  Wimbledon’da favoriler üst tura çıktı

  Başarı yabancılarla geliyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004