Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon’da hedef güçlü bir kadro

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor’un kampını ziyaret eden kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ‘’zorlu maratona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmek istediklerini’’ bildirdi.

Haşim Sayitoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, ‘’Önümüzdeki zorlu maratona çok güçlü bir kadroyla başlayarak iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz’’ dedi.

Teknik Direktör Ziya Doğan ile yaklaşık 2.5 saat süren bir toplantı yaptıklarını belirten Sayitoğlu, şunları kaydetti: ‘’Hocamızla yaptığımız toplantıda takımımızla ilgili son durum hakkında bilgi aldık ve eksikleri sorduk. O da bize bazı mevkilerde oyuncuya ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kendisinden aldığımız rapor doğrultusunda başkanımızla bir istişare yapacağız. Daha sonra takımımıza takviye yapmaya çalışacağız. Bunları yaparken de ekonomiye önem vereceğiz. Dengeleri asla bozmayacağız.’’

DJOKAJ GÖNDERİLDİ

Sezon hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor’da Djokaj’ın sözleşmesi feshedilirken, kaleci Jefferson’un kampa katıldığı bildirildi.

Trabzonspor Kulübü, Sırbistan Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj’ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Kızılyıldız’dan transfer olan ve geçen sezon Ankaraspor’a kiralanan oyuncunun kendisine gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi. Öte yandan, Brezilyalı kaleci Jefferson’ın Gerede kampına katıldığı bildirildi.

27.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hagi’nin yüzde 30’u kadar oynasam yeter

  Beşiktaş'a durmak yok

  Trabzon’da hedef güçlü bir kadro

  Ömer Onan’da millî sevinç

  İki star Nou Camp’ta buluşuyor

  Wimbledon’da favoriler üst tura çıktı

  Başarı yabancılarla geliyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004