Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

5 MAÇLIK CEZA İNMELİ

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, önemli transferler yaptıklarını belirterek, ''Eski ve yeni oyuncular arasındaki uyum önemli. Bu transferlerin istenildiği gibi kullanılması için eski futbolcuların etkisi çok olacak. Performansları, birlikte oldukları zaman ortaya çıkacak'' dedi.

Galatasaray TV'de açıklamada bulunan Karl Heinz Feldkamp, kadrodaki futbolcularla yeni transferler arasında uyuşmazlık olması durumunda, tüm iyi transferlerin sahaya iyi biçimde çıkartılmasının mümkün olmayacağını, uyumun bu yüzden çok önemli olduğunu söyledi.

BU CEZA ÇOK

Alman teknik adam, yeni bir ortamda, yeni oyuncularla en iyi biçimde üst sıralara nasıl gelinebileceğinin planlarını yaptığını kaydederken, Galatasaray'ın aldığı 5 maç seyircisiz oynama cezasıyla ilgili görüşlerini ise şöyle açıkladı: ''Bu cezayı başarılı bir biçimde atlatmak tabii ki baskılı ve zor olacak. Bu dönem, hem teknik ekip hem de takım olarak bizi zorlayacak ama geçmişe bakarsanız, milli takım birçok milli maçını Frankfurt'ta seyircisiz oynamak zorunda kaldı, sonra iyi bir dönem yakaladı ve başarılı oldu. Biz de inşallah bu şansı yakalarız ve aynı biçimde atlatırız. Ben bir isteğimi dile getiriyorum. Milli takım da 5 maç ceza almıştı ama 3'e indi. Umarım bizim 5 maçlık cezamız da düşer.''

ALTYAPIDAN 3 GENÇ

Havaların sıcak olması nedeniyle sağlık ekibiyle bir toplantı yaptıklarını ve bu sıcaklarda neler yapılması gerektiğini belirlediklerini anlatan Feldkamp, Galatasaray'ın altyapısına da değindi. Altyapı takımlarının başarılı sonuçlar aldıklarını, en kısa zamanda bu ekipleri çalıştıran antrenörlerle tanışıp görüşmek istediğini kaydeden Feldkamp, altyapı sorumlusu Ali Yavaş'ın kendilerine 3 futbolcu tavsiye ettiğini ve kadroya aldığı bu genç oyuncularla çalışacağı için heyecan duyduğunu söyledi.

29.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  5 MAÇLIK CEZA İNMELİ

  Canaydın: Lincoln'ü Taffarel ikna etti

  Volkan: F.Bahçe'ye borcum var, beni bu yıl izleyin

  Carlos: F.Bahçe bana değer verdi

  2. ENKA Atletizm Yarışları pazar günü

  G.Saray Jupp Derwall'i unutmadı

  Cısse bugün imzalıyor

  Ersan'a Real Madrid talip

  Beşiktaş'ın rakibi bugün belli oluyor

  Ersen Martin oyuncu olacak

  Trabzon'da 3 spor salonu açılıyor

  35'lik kaleci Koch Kasımpaşa'da

  İTO Güneş Teknesi Dünya 3.'sü oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004