Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

APPİAH'A 5 MİLYON STERLİN

İngiltere'nin West Ham United Kulübünün Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ın transferi için 5 milyon sterlini gözden çıkardığı bildirildi. Ada basınında yer alan haberlerde Appiah'ın İngiltere'de oynamak istediği ve geçen yaz Arsenal'e transferinin söz konusu olduğu kaydedildi.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'ın, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ın transferi için 5 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Gana Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen 26 yaşındaki futbolcunun İngiltere'de oynamak istediği ve geçen yaz Arsenal'e transferinin söz konusu olduğu kaydedildi. Haberlerde, Appaih'ın Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunduğu, ancak 5 milyon sterlinlik bonservis ücretinin kulüp yönetimini ikna etmeye yeterli olabileceği ifade edildi.

SICAK ALTINDA KOŞTULAR

Fenerbahçe, 2007-2008 futbol sezonunun hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen 1 saatlik antrenmanda sarı-lacivertliler, takım halinde ısınma koşusu ve esneme hareketlerinin ardından antrenmanın sonuna kadar serbest tempolu koşu yaptı. Futbolcular, yorucu geçen çalışmanın ardından soğuk karpuz yiyerek serinlemeye çalıştı.

COLIN KAZIM DA İDMANDA

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Colin Kazım Richards, takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Önceki akşam İstanbul'a gelen Colin Kazım, takımın dün sabahki çalışmasına katıldı. Colin Kazım'ın da katılmasıyla, sarı-lacivertlilerin sezon hazırlıklarını sürdürdüğü kadrodaki oyuncu sayısı 25 oldu. Fenerbahçe'nin antrenmanında, Avusturya kampının ortasında takıma katılacak Roberto Carlos, Uruguay Milli Takımı ile Amerika Kupası'nda mücadele eden Lugano, Aurelio, Appiah, Edu, Alex ve Deivid yer almadı.

F.Bahçe internet sitesi Portekizce yayına girdi

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesi ''www.fenerbahce.org''un Portekizce versiyonu da hizmete girdi. Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Milan takımından sonra Portekizce yayın yapan ikinci Avrupa kulübü haline geldiği belirtilerek, ''Başta teknik direktörümüz Zico olmak üzere, Roberto Carlos, Alex, Edu, Deivid gibi Brezilyalı teknik direktör ve oyuncuları bulunan ve Portekizce konuşulan Brezilya'da da takip edilen kulübümüz, internet sitemizdeki Portekizce dil seçeneğiyle, Brezilyalılar ile Portekizce konuşulan diğer ülkelerin insanlarına artık daha kolay ulaşabilecek'' denildi.

04.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  APPİAH'A 5 MİLYON STERLİN

  Feldkamp: Transferleri ben istedim

  OFTAŞ 24 milyon dolara satılık

  Hasta kızı için NBA'ı bıraktı

  All Star Lewis Orlando Magic'de

  Kırkpınar Ağasına sevgi gösterileri

  Bayrampaşa basketbola doydu

  TAU, Serkan'ı bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004