Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

OFTAŞ 24 milyon dolara satılık

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u almak isteyen Çorumspor'un verdiği 19 milyon dolarlık teklifi az buldu.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un Çorum'a satışı konusunda ilk kez Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile pazarlık masasına oturuldu. İlhan Cavcav, Çorumspor'un ilk teklifini kabul etmedi ancak daha önce istediği 25 milyon dolardan 1 milyon dolar indirime gitti. Çorumspor Kulübü Başkanı Enver Şen ile Çorumspor'un eski yöneticilerinden ve başkan adaylarından işadamı Halis Durkaya ve Futbol Plus Dergisi Genel Koordinatörü Yunus Kabal Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'la bir araya geldiler. İlhan Cavcav'ın ofisinde yapılan görüşmede Çorum cephesi ilk kez pazarlık için bir rakam önerdi. Ancak kabul görmedi.

Çorumspor Başkanı Enver Şen, havuz, iddia, spor toto ve fortis kupası gibi kaynaklar için Futbol Federasyonu'ndan gelecek yaklaşık 14 milyon doların üstüne 5 milyon dolar önerirken, İlhan Cavcav ise teklifi kabul etmedi ve görüşmeler tıkandı. Ancak, daha önce 25 milyon dolardan kuruş aşağı inmem diyen İlhan Cavcav 1 milyon dolar indirim yaparak son rakamı 24 milyon dolar olarak belirledi. Taraflar, daha sonra tekrar bir araya gelmek üzere ayrıldılar. Enver Şen, OFTAŞ Spor'u satın almak için son dakikaya kadar mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

04.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  APPİAH'A 5 MİLYON STERLİN

  Feldkamp: Transferleri ben istedim

  OFTAŞ 24 milyon dolara satılık

  Hasta kızı için NBA'ı bıraktı

  All Star Lewis Orlando Magic'de

  Kırkpınar Ağasına sevgi gösterileri

  Bayrampaşa basketbola doydu

  TAU, Serkan'ı bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004