Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Feldkamp: Transferleri ben istedim

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, "Şimdiye kadar yapılan transferler benim onayımla oldu. Carrusca konusunda hayal kırıklığına uğradım. Benim için en önemli sorun seyircisiz oynayacağımız 5 maç. Onları düşünüyorum kafamda, felaket olarak görüyorum" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heniz Feldkamp, takımda şimdiye kadar yapılan bütün transferlerin kendisinin onayıyla olduğunu söyledi. Alman çalıştırıcı, Galatasaray'ın yaptığı antrenmandan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Transfer konusuyla ilgili soruları cevapsız bırakan Alman çalıştırıcı, ''Bundan sonra futbolcu alımı konusunda konuşmayalım. Şu an üzerine durduğum konu kamp. Kampa 28-29 kişi ile gitmeyi düşünüyorum. Bununla ilgili çalışıyorum. Kararımı perşembe günü vereceğim'' dedi.

Disiplinli bir yapıya sahip olduğunu ve özel yaşantısında da çok disiplinli davrandığını vurgulayan Feldkamp, şunları kaydetti: ''Ben hep disiplinliydim. Disiplin sözcüğü benim için çok sert bir sözcük. Bunu söylerken, burada yaptıklarımız ve öğretmek istediklerim büyük bir ciddiyet ile yapılmalı. Bütün bunları yaparken de hata yapıyorlar. Hata da yapabilirler ama çalışmalarımızdan onların da zevk almasını istiyorum. Ama aşırı askeri disiplin uygulamıyorum. Buradaki çalışmalarımızın hepsini tatbik etmelerini isteyeceğim. Futbolculara daha çok zaman ayırıp, onları daha yakından tanıyorum. Bu da bana keyif veriyor.''

Karl Heinz Feldkamp, yabancı futbolcuları konusundaki soruları yanıtlarken, takıma dün katılan Song hakkında yorumda bulunmayacağını, Tomas'ın da ilk idmandan bu yana düzenli çalıştığını ifade ederek, en büyük sorunlarının Carrusca olduğunu belirtti. Alman hoca, Takımlarında 6 yabancının olduğunu, ancak ameliyat olduğu ve tam iyileşemediği için Carrusca'dan kısa süre içerisinde yararlanamayacağını dile getirdi.

Alman çalıştırıcı, UEFA Kupası ile ilgili düşüncelerini de şöyle dile getirdi: ''Takımımız UEFA Kupası'nı geçmiş dönemde kazandı. Ama bana şimdi faydası yok. Kura çekimini beklemek lazım. O zaman oturur düşünürüz. Benim için en önemli sorun seyircisiz oynayacağımız 5 maç. Onları düşünüyorum kafamda, felaket olarak görüyorum.'' Hasan Şaş şovdan vazgeçip oynamalı Feldkamp, antrenmanda yaptığı çalımlar nedeniyle kendisini sinirlendiren Hasan Şaş'ın şova yönelik bir oyun sergilediğini ve bundan vazgeçmesi gerektiğini söyledi. Şova yönelik bir oyun istemediğini ve sonucun kendisi için önemli olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, ''Hasan dün tamamıyla gösterişe yönelik oynadı, gol atmak için değil. Önümüzdeki günlerde bunun üstünde duracağım. Bizim o yönde oyuncularla çalışmaya niyetimiz yok" dedi.

04.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  APPİAH'A 5 MİLYON STERLİN

  Feldkamp: Transferleri ben istedim

  OFTAŞ 24 milyon dolara satılık

  Hasta kızı için NBA'ı bıraktı

  All Star Lewis Orlando Magic'de

  Kırkpınar Ağasına sevgi gösterileri

  Bayrampaşa basketbola doydu

  TAU, Serkan'ı bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004