Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YERLİ GOLCÜ İSTİYORUM

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, İstanbul'daki çalışmalarda yer alan tüm futbolcuların İsviçre kampına götürüleceğini açıkladı. Feldkamp, santrfor alınması konusunda, yabancı kontenjanlarının dolu olduğunu, ancak iyi bir yerli santrforun transfer edilebileceğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'daki çalışmalarda yer alan tüm futbolcuları bugün başlayacak yurt dışı hazırlık kampına götüreceğini söyledi. Alman çalıştırıcı, ''Sakatlıkları bulunan oyuncular burada kalacak. Carrusca'nın da sakatlığı mevcut. Çalışmalarını o da burada sürdürecek. Burada İspanyolca ve Portekizce bilen bir arkadaşımız kendisi ile birlikte çalışacak'' dedi. Bir basın mensubunun, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, ''Orhan ve Cihan'a görüşlerimizi bildirdik'' şeklindeki demecini hatırlatması üzerine Feldkamp, şunları söyledi: ''Adnan bey bunu söylemişse, bu onun düşüncesi, benim değil. Öte yandan takımdan gitmeyi düşünen varsa, İsviçre ve Almanya kampında buna karar veririz. Sırf bu iki oyuncu için değil, ihtiyacımız olmayan bir oyuncu olursa bunu da değerlendiririz.'' Feldkamp, Song ve Tomas ile ilgili bir soruyu ise şöyle cevapladı: ''Basında bu iki oyuncu ile ilgili çok şey yazılıp çizildi. Bu konuda herhangi bir problemimiz yok. Çalışmaları devam ediyor. Yazılıp çizilen şeylerden sonra birçok problemle karşı karşıya kalıyoruz. Bir oyuncuya telefonla aranıp bir şeyler söylendiğinde bile kafası karışıyor. Bunun en güzel örneğini Ümit'te gördük. Ümit ile ilgili 3 gün birtakım şeyler yazıldı ve değerlendirmelerde bulunuldu. Bu konuda menajerler daha dikkatli olmalı ve sessiz düşünmeli. Zaten bir transferde en çok parayı menajerler kazanıyor.''

YERLİ SANTRFOR

Feldkamp, santrfor alınması konusunda, yabancı kontenjanlarının dolu olduğunu, ancak iyi bir yerli santrforun transfer edilebileceğini söyledi. Bir basın mensubunun, ''Takımda 5 tane santrfor var, neden hala yönetim santrfor arayışında'' sorusuna ise Feldkamp, ''Evet takımda 5 santrforumuz var. Yabancı kontenjanımız dolu. Yabancı forvetten öte iyi bir yerli olabilir'' cevabını verirken, ''Bu Gökhan Ünal olabilir mi'' sorusunu da gülerek cevapsız bıraktı.

Carrusca işini ciddiye almıyor

Feldkamp, kamp kadrosuna almadığı Arjantinli futbolcu Carrusca'nın işini ciddiye almadığını dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, yaş itibariyle çocuğu olarak gördüğünü ifade ettiği Carrusca'nın, bir an önce takımla birlikte çalışmalara başlamasının kendisini sevindireceğini belirterek, ''Ama bu uzun sürebilir. Almanya'da böyle bir şey olsaydı, 3 aydan sonra sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilirdi. Ama burada herhangi bir yaptırım uygulanmıyor" dedi.

07.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YERLİ GOLCÜ İSTİYORUM

  Alex, 3 yıl sonra bırakıyor

  G.Saray ve Beşiktaş bugün yolcu

  Ailton: Türkiye'den teklif aldım

  Bakan Şahin: Bisikletçi 2 Alman kızı Türk olacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004