Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray ve Beşiktaş bugün yolcu

Galatasaray'ın 15 gün sürecek yurt dışı hazırlık kampı bugün başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, İsviçre ve Almanya'da iki etap halinde yapılacak kamp çalışmaları sırasında 5 hazırlık maçı oynayacak.

İlk olarak İsviçre'nin Cenevre kentine gidecek ve buradan Yverdon'da kamp yapacağı otele geçecek olan sarı kırmızılı ekip, BSC Young Boys takımının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek OBI-Cup 2007 Turnuvası'na katılacak. Galatasaray, turnuvada 10 Temmuz Salı günü yerel saatle 18.30'da RSC Anderlecht takımıyla karşılaşırken, aynı akşam saat 20.45'te ise BSC Young Boys ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmaların mağlupları 12 Temmuz Perşembe günü saat 18.30'da üçüncülük için karşılaşırken, galipleri aynı akşam 20.45'te şampiyonluk maçına çıkacak. Tüm maçlar Bern'de Stade de Suisse'de oynanacak.

Galatasaray, 13 Temmuz Cuma günü öğleden sonra Zürih'ten Almanya'nın Düsseldorf şehrine geçecek ve kamp çalışmalarını Duisburg'daki otelinde sürdürecek. Cim Bom, 15 Temmuz Pazar günü saat 16.45'te Bonn Sportpark Stadı'nda FC Köln, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de Düsseldorf Paul Janes Stadı'nda Fortuna Düsseldorf ve 21 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de Bochum Rewiepower Stadı'nda VFL Bochum'la hazırlık maçları yapacak. Galatasaray kafilesi, oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere 22 Temmuz Pazar günü sabah erken saatte Düsseldorf'tan İstanbul'a dönecek.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını 25 Hazirandan bu yana İstanbul'da sürdüren Beşiktaş, ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Avusturya'ya gidecek. Seefeld bölgesinde gerçekleştirilecek 14 günlük kampta siyah-beyazlılar, 4 hazırlık maçı oynayacak. Tarifeli uçakla cumartesi günü Almanya'nın Münih kentine gidecek olan Beşiktaş kafilesi, daha sonra kara yolu ile Avusturya'nın Seefeld bölgesine geçecek. Siyah-beyazlılar, kampta 10 Temmuzda Avusturya 3. Lig takımlarından FC Hall, 15 Temmuzda Almanya Birinci Lig ekiplerinden Hamburg ile karşılaşacak. Daha sonra Avusturya'nın Leogang bölgesine geçecek olan Beşiktaş, 4'lü turnuvaya katılacak. 18 Temmuzda Almanya Birinci Ligi takımlarından Duisburg ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 20 Temmuz'da ise Romanya şampiyonu Dinamo Bükreş ile Çek Süper Lig ekibi Budejovice takımlarından biriyle son hazırlık maçını yapacak. Siyah-beyazlılar, 21 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'a dönecek.

07.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YERLİ GOLCÜ İSTİYORUM

  Alex, 3 yıl sonra bırakıyor

  G.Saray ve Beşiktaş bugün yolcu

  Ailton: Türkiye'den teklif aldım

  Bakan Şahin: Bisikletçi 2 Alman kızı Türk olacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004