Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex, 3 yıl sonra bırakıyor

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza ile 2 yıllık sözleşme yeniledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantı odasında düzenlenen törende, sözleşmesi geçen sezonun ardından biten Alex ile yeni sözleşme imzalandı.

Törene, 20 numaralı forması, şortu ve kramponlarıyla gelen Brezilyalı futbolcu, sakatlığının durumuyla ilgili olarak, ''Gayet iyi durumdayım, lig başladığı zaman tamamen hazır olacağım'' dedi.

FRİKİKLERİ KİM ATACAK

Fenerbahçe'de geride bıraktığı 3 sezonda, bazı insanların hakkında farklı yorumlar yaptığını ifade edip, kendisini takdir eden ve sevenlere teşekkür eden Alex, ''İki yıl daha iyi şekilde devam edeceğim. Önümüzdeki 2 yıl daha başarılı olacağıma çok inanıyorum'' diye konuştu. Frikik atışlarını Roberto Carlos ile nasıl paylaşacakları sorusunu Alex, ''Her ikimizin şut şekli değişik. Ben daha yakın mesafelerden, Roberto Carlos daha uzaktan atıyor. Bu tamamen koordinasyon ve antrenman işidir. Takımda daha farklı frikik vuran arkadaşlar da var'' şeklinde cevapladı.

3 YIL SONRA BIRAKIYOR

Mahmut Uslu, Alex'in 3 yıl sonra futbolu bırakarak, antrenör olmak istediğini söyledi. Brezilyalı oyuncunun geçen sezon gol kralı olduğunu ve asistlerdeki başarısını hatırlatarak, ''Son 3 yılda Fenerbahçe'yi sırtlamış gidiyor. Önümüzdeki 2 yıl da aynı şeyleri yapacağına inanıyoruz. Fenerbahçe'den sonra 1 yıl daha eski kulübünde oynayıp bırakmak, antrenör olmak istiyor'' diye konuştu.

07.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YERLİ GOLCÜ İSTİYORUM

  Alex, 3 yıl sonra bırakıyor

  G.Saray ve Beşiktaş bugün yolcu

  Ailton: Türkiye'den teklif aldım

  Bakan Şahin: Bisikletçi 2 Alman kızı Türk olacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004