Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hiçbir yere gitmiyoruz

Çok sayıda takımın transfer listesinde yer alan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Kayserispor'da mutlu olduklarını belirterek, "Bizim ağzımızdan yapmadığımız açıklamalar gazetelerde manşet oluyor. Bu yıl da Kayserispor için mücadele edeceğiz ve hiçbir takıma gitmeyeceğiz" dedi.

Kayserispor'un futbolcuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, kulüplerinden memnun olduklarını ve hiçbir takıma gitmeyeceklerini söylediler. Yıldız futbolcular, söylemedikleri halde ağızlarından transfer haberli yazıldığını ileri sürerek yalan haberlere tepki gösterdiler. Çok sayıda takımın transfer listesinde yer alan ve transferleri hep gündemde olan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz, dün transferleri ile ilgili söylentilere son noktayı koydu. Kamp için geldikleri Kocaeli Kartepe'de bulunan Thee Green Park Hotel'de iki futbolcu ve Genel Menejer Süleyman Hurma, bir basın açıklaması yaptı.

KAYSERİ'DE MUTLUYUM

Kayserispor'da olmaktan memnun olduğunu belirten Mehmet Topuz, hiçbir yere gitmeyeceklerini söyledi. Topuz, "Mehmet Topuz olarak, bir kere kulübümde olmaktan mutluyum. Kayserispor'un emeği bende çok büyük. Başkanımız hakkımızı da veriyor. Tek düşüncem Kayserispor, daha önce de isteyerek iki sefer sözleşme uzattım. Kayserispor'da mutluyum" dedi. Topuz gibi Gökhan Ünal da kulübünden memnun olduğunu ve başka bir takıma gitmeyeceğini söyledi. İki yıldır hep transferinin sözkonusu olduğunu hatırlatan Gökhan şöyle konuştu;

BU YIL DA BURADAYIZ

"Bende herseferinde burada olmaktan mutlu olduğumus söylüyorum. Bizim hiç söylemediğimiz şekilde gazetelerde demeçler çıkıyor. Biz istemediğimiz sürece ve takımımız istemediği sürece hiçbir yere gitmiyoruz. Sonuçta burada olmakta mutluyum. Buradan milli takıma yükseldim. İlk defa burada gol kralı oldum. Şu anda burada da çok mutluyum. Başkanımda menejerim de çok mutlu. Her defasında başkanımla konuşuyoruz ve başkanım onay vermediği sürece biz gitmeyi düşünmüyoruz. Kayserispor'da mutluyum ve bu yıl da bu takımdayim."

SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

İki futbolcuyu satmayacaklarını tekrarlayan Süleyman Hurma, bunların yanına daha iyi oyuncular daha iyi transferler yapacaklarını söyledi. Hurman şu açıklamada bulundu;"Türk futbolunu Avrupa'da temsil edeceğiz, Türk futbolunu Avrupa'ya taşıyacağız. Anadolu'nun yükselen yıldızı olacağız. Bu duruşumuza tüm sporseverlerin saygı duyması gerekiyor ve katkı sağlamasını istiyoruz. Çeşitli varsayımlarla, şu şöyle olursa, şu şununla görüşürse ve başkanı ararsa bu futbolcular satılır mı? Biz herzaman hayır bu futbolcular satılmaz diyoruz."

12.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hiçbir yere gitmiyoruz

  Tuncay Şanlı ilk antremanda şov yaptı

  Alman basını iddiası: Schalke yönetimi Appiah ile anlaştı

  Sergen nasıl transfer edildi?

  Kırkpınar Ağası araba dağıtacak

  İlk finalist Brezilya


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004