Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tuncay Şanlı ilk antremanda şov yaptı

Fenerbahçe'den, M'Boro takımına transfer olan Tuncay Şanlı çıktığı ilk anrenmanda adeta show yaptı. Avusturya'nın Viyana şehrinde kamp yapan Tuncay Şanlı, yeni takımı ile dün sabah ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda bire bir mücadelede rakibine attığı çalım sonrası meşin yuvarlağı şık bir vuruşla ağlara gönderen yıldız futbolcuya tüm takım arkadaşları ve teknik heyet alkışlayarak tebrik etti.

Bu arada antrenmanı izleyen bir grup İngiliz öğrenci de Tuncay Şanlı lehine tezahuratta bulundular. Antrenman sonrası soruları cevaplayan Tuncay Şanlı, ''Yeni takımımla ilk defa antrenmana çıktım. Çok heyecanlandım. Hocamla yaptığım konuşmalarda beni çeşitli pozisyonlarda deneyeceğini söyledi. Ben de zamanla onun benden istediklerini yerine getireceğim.'' dedi. Tuncay, profesyonel bir iş yaptıklarını da belirterek, ''Ben burada sadece kendi adıma değil Türkiye adına da mücadele edeceğim. Kendimi de Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil edeceğim. Yeteneğim var. Kalbimle oynayacağım. Sahaya çıktığım zaman yüreğimle oynuyorum. Fenerbahçe'de yaşadıklarımı unutamam. Fenerbahçe sevgisi hiç bir zaman bitmez. Ben sadece Fenerbahçe formasını çıkardım, kalbimden sevgisi hiç bir zaman çıkmaz. Çok iyi bir hocaları ve iyi bir kadroları var, başarılı olacaklardır. Ben onlara başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Teknik Direktör Gareth Southgate ise ''Tuncay çok hırslı ve kabiliyetli bir futbolcu. Ama bunun yanı sıra kalbinden oynayan bir futbolcu. Taraftarı ile çok iyi iletişim kurabildiğini gördük. Aynısını bizim taraftarımıza da göstereceğini ve taraftarımızı ateşleyeceğini umuyorum. İleride başarılı olmamız için büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

12.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hiçbir yere gitmiyoruz

  Tuncay Şanlı ilk antremanda şov yaptı

  Alman basını iddiası: Schalke yönetimi Appiah ile anlaştı

  Sergen nasıl transfer edildi?

  Kırkpınar Ağası araba dağıtacak

  İlk finalist Brezilya


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004