Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'DE NEŞELİ KAMP

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Viyana şehrinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin sabah yapılan antrenmanında teknik direktör Zico oyuncularına pas çalışmasının ardından, kalecilerin koruduğu kaleye bol bol şut çektirdi. Her futbolcusundan vuruşlarından gol yapmalarını isteyen Brezilyalı teknik adam gol atan oyuncularını kenara gönderdi.

Tüm futbolcular vuruşları gole çevirirken, Selçuk Şahin'in her vuruşunu kaleciler kurtarınca takım arkadaşlarının espirili protestosuna uğradı. Sarı-lacivertli futbolcu son vuruşunu gole çevirincede takım arkadaşlerı Selçuk'u yere yatırarak üzerine çıktılar. Bu arada sakatlığı bulunan Appiah takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ganalı futbolcu bir ara çalışmasında kurbağa gibi yürüyünce takım arkadaşları Appiah'a dönerek kurbağa sesi çıkardı.

SELÇUK FORMA BEKLİYOR

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, sakatlığının tamamen geçtiğini ve teknik direktör Zico'dan forma beklediğini söyledi. Sarı - lacivertlilerin Avusturya'da kamp yaptığı antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selçuk, sakatlıklar nedeniyle bir buçuk yıl Fenerbahçe'ye faydalı olamadığını söyledi. Selçuk Şahin sözlerini şöyle sürdürdü. ''Son bir buçuk yıl boyunca sakatlığım nedeniyle zor günler geçirdim. Sezon hazırlıklarına katılamadım. Bu durum bir futbolcu için en zorudur. Açıkcası Fenerbahçe'ye faydalı olamadım. Şua sakatlığım geçti ve takımla beraber sezon hazırlıkları için kamptayım. Herhangi bir sakatlığım kalmadı. Çok çalışıyorum. Forma giyeceğime inanıyorum.'' Bu arada takımdan ayrılan oyuncuların gittikleri takımlarda başarılı olacağını söyleyen Selçuk, ''Şuan takımımıza bazı oyuncular geldi. Takımdan giden arkadaşlar başarılı olacaktır. Ama bizde çok iyi transferler yaptık, gelen oyuncuların gidenleri aratmayacaklarına inanıyorum.'' şeklinde konuştu.

13.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'DE NEŞELİ KAMP

  G.Saray sabah 8'de sahada

  Trabzon bugün Tiran'a gidecek

  Trabzon Ayman için 4 milyon Euro istedi

  Brezilya'nın rakibi Arjantin oldu

  Yeni sezon fikstürü pazartesi çekiliyor

  Amatörlere malzeme yardımı

  İsviçre'de 6 dağcı çığ altında kaldı

  F.Bahçe Oftaş'dan Gökhan'a imza attırdı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004