Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray sabah 8'de sahada

Galatasaray, İsviçre kampının 6. gününe sabah 08:00’de yapılan kros çalışmasıyla başladı. 30 dakika süren koşunun ardından saat 09:00’da kahvaltı eden futbolcular saat 11:00’de günün 2. çalışmasını yaptılar.

MR’ı çekilen kaptan Hakan Şükür ve kaleci Aykut’un sakatlıkları sebebiyle katılamadığı antrenmanda Arda, Lincoln ve Orhan Ak 1 saat süren fitness çalışmasının ardından Cevat Güler eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar.

Fırat, Sabri, Okan, Ayhan, Emre, Mehmet Güven, Tomas ve Ferhat, antrenör Ahmet Akçan yönetiminde çalışırken kadroda yer alan diğer futbolcular teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ve antrenör Burak Dilmen yönetiminde 65 dakika süren bir çalışma yaptı. Taktik ağırlıklı antrenmanda teknik direktör Feldkamp, korner vuruşlarında oyuncularının almaları gereken pozisyonlar konusunda bilgilendirdi ve kornerden gelen topların kontratağa çıkış çalışması yapıldı.

Orkun’un koruduğu tek kalede yapılan taktik çalışmada teknik direktör Feldkamp gerekli gördüğü anlarda oyunu durdurup futbolcularına uyarılarda bulundu. Antrenmanın son bölümünde ise penaltı çalışması yapıldı. İsviçre kampının ilk gününden itibaren yağmurlu olan hava dün sabah yerini güneşli bir havaya bıraktı. Antrenmanı Türkiye’den gelen 30’a yakın medya mensubu takip etti.

13.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'DE NEŞELİ KAMP

  G.Saray sabah 8'de sahada

  Trabzon bugün Tiran'a gidecek

  Trabzon Ayman için 4 milyon Euro istedi

  Brezilya'nın rakibi Arjantin oldu

  Yeni sezon fikstürü pazartesi çekiliyor

  Amatörlere malzeme yardımı

  İsviçre'de 6 dağcı çığ altında kaldı

  F.Bahçe Oftaş'dan Gökhan'a imza attırdı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004