Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Asrın Güreşçisi mecliste

Sivas'tan milletvekili seçilen ''Asrın Güreşçisi'' dünya ve olimpiyat şampiyonu milli sporcu Hamza Yerlikaya, milletvekili olarak katılacağı olimpiyat oyunlarında son kez mindere çıktıktan sonra güreşi bırakmayı hedeflediğini söyledi.

Pazar günü yapılan milletvekili genel seçimlerinde AK Parti 2. sıradan Sivas milletvekili seçilen Hamza Yerlikaya, yaptığı açıklamada, oylarıyla kendilerini onurlandıran tüm hemşehrilerine teşekkür ettiğini söyledi. Amacının siyaset yapmak değil, hizmet etmek olduğunu bildiren Yerlikaya, ''Topluma ne kadar çok faydalı olabilirsek, ne kadar çok destek olabilirsek, bu bizim için kardır. Bizim avantajlarımızdan en önemlisi başbakanımızın spora, sporcuya ve gençliğe çok fazla önem vermesidir'' diye konuştu.

İYİLEŞİRSEM GÜREŞİRİM

Şu anda boynunda bir sakatlığının bulunduğunu ve ameliyat olduğunu ifade eden Hamza Yerlikaya, ''Bu süreçte sağlığım müsaade ederse, seve seve bir vekil sıfatıyla ülkemi son bir kez olimpiyatlarda layıkıyla temsil etmeyi düşünüyorum'' dedi. Yerlikaya, sakatlık durumunun ağustos ayında çekilecek tomografinin sonucunda belirleneceğini ifade etti. Miletvekili olarak olimpiyatlardaki hedefinin sorulması üzerine Yerlikaya, şunları kaydetti:

SPOR AYRIMI YAPAMAM

''Benim hedefim hiçbir zaman ikincilik, üçüncülük veya başarısızlık olmadı. Hani bazı zihniyetler vardır, 'önemli olan katılmaktı' diye. Benim hiçbir zaman böyle bir zihniyetim olmadı. Ben her zaman üste, yukarıya oynamışımdır. Her yerde hedefim, mücadelemi her zaman en iyi şekilde yapabilmek, en iyi şekilde temsil etmek, en iyi yerde olmak, Türk milletinin yüzünü ak çıkartmak, Türk bayrağını her bayrağın üstünde en üst seviyeye çıkartmak, İstiklal Marşı'nı herkesten önce okutmaktı. Bugüne kadar da sayısız defa bunda başarılı olduğum inancındayım.'' Güreşin kendisini 'Hamza Yerlikaya' yapan branş olduğunu ifade eden Yerlikaya, ''Benim tabi ki sevdiğim, inandığım ve sonuna kadar desteklediğim branştır. Ancak biz bütün branşların meclisteki sesi olmak için çalışacağız. Hiçbirini ayırmadan'' dedi.

24.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Asrın Güreşçisi mecliste

  TAU, MAHMUTİ'NİN 2 YILLIK SÖZLEŞME İSTEĞİNİ REDDETTİ

  Kayserispor'da transfer askıda

  Roberto Carlos tek başına çalışıyor

  Hedefim G.Saray'ı çalıştırmak

  Necati Ateş'e transfer teklifi yok

  Bebbe: Bu sezon gol kralı olacağım

  İstanbul'da yelken şöleni başlıyor

  Avrupa'nın genç yıldızı F.Bahçe'de

  Cenk Koray kabri başında anıldı

  Lig A ve B'de kura çekimi bugün


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004