Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hedefim G.Saray'ı çalıştırmak

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yardımcı antrenörü Arif Erdem, yeni sezonda Galatasaray'ı şampiyonluk yarışında daha şanslı gördüğünü söyledi.

Arif Erdem, Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp ile geçmişte çalıştığını ve kendini iyi tanıdığını ifade ederek şunları kaydetti:

YARIŞTA G.SARAY ŞANSLI

''Galatasaray'daki arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Feldkamp'ın hırsı, azmi ve isteği aynen devam ediyormuş. Aynı şekilde devam ediyorsa, Galatasaray çok büyük atılım yapabilir. Yapılan transferler de çok olumlu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray, bu sezon ligin en iddialı takımlarından biri. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor her sezon şampiyonluğa oynayan büyük takımlar. Galatasaray'ı bu yarışta daha şanslı görüyorum. Fenerbahçe de çok iyi transferler yaptı. Yaptığı yıldız transferler ve taraftarıyla ligi daha coşkulu hale getirecek. Ama ben burada Feldkamp'ın kurnazlığını düşünüyorum. Feldkamp çok kurnaz, tecrübeli ve hırslı bir teknik direktör. Bu nedenle Galatasaray daha şanslı. Ayrıca oturmuş bir kadrosu var. Yeni transfer edilenler de uyum sağlarsa Galatasaray daha da önde olur diye düşünüyorum.''

G.SARAY BENİM EVİM GİBİ

Arif Erdem, 15 yıl formasını taşıdığı Galatasaray'da ileride çalıştırıcı olarak görev almak istediğini dile getirdi. Hedefinin ileride Galatasaray'ı çalıştırmak olduğunu ifade eden Arif Erdem, ''Herkes zirvede olmayı ister. Ben de Galatarasay ya da üç büyüklerde görev almayı isterim. Ama tabii ki benim gönlüm Galatasaray'dan yana. Galatasaray yıllarca ekmeğini yediğim, tozunu toprağını yuttuğum bir takım. 15 senem orada geçti. Orası evim gibi, ailem gibi. Bir gün olursa, neden olmasın'' diye konuştu. Süper Lig'de ilk karşılaşmalarını yapacakları Fenerbahçe'nin, maçın favorisi olduğunu ifade eden Arif Erdem, ''Fenerbahçe favori olarak görünebilir ama biz de haddimizi bilerek oynayacağız'' dedi.

24.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Asrın Güreşçisi mecliste

  TAU, MAHMUTİ'NİN 2 YILLIK SÖZLEŞME İSTEĞİNİ REDDETTİ

  Kayserispor'da transfer askıda

  Roberto Carlos tek başına çalışıyor

  Hedefim G.Saray'ı çalıştırmak

  Necati Ateş'e transfer teklifi yok

  Bebbe: Bu sezon gol kralı olacağım

  İstanbul'da yelken şöleni başlıyor

  Avrupa'nın genç yıldızı F.Bahçe'de

  Cenk Koray kabri başında anıldı

  Lig A ve B'de kura çekimi bugün


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004