Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Yaz Okulu izlenimleri

Rukiye Şahin – Ankara

Bana çok şey kazandırdığını düşünüyorum. Program daha uzun olsaydı tam olarak bilgilerimiz otururdu. Yine de yaşantıma olumlu yönde etkileyecek şeyler kattı. İnşaallah diğer kurslarda da görüşürüz.

Melike Özçelik – Ankara

YASEM’in bana çok şey kazandırdığını düşünüyorum. Bütün hocaların deneyimlerinden yararlanabildiğimiz kadar yararlandık. Diğer seminerlere de katılmak istiyorum. Ömrümün sonuna kadar katılabilirim bu seminerlere. YASEM’e teşekkür ediyorum.

Meryem Taşçı – Şanlıurfa

Her şey için teşekkür ederim. Bazen sıkıcı olmasına rağmen güzeldi. Gelecek sene bir daha yapılmasını dilerim.

Esma Taşçı – Şanlıurfa

Burası ne güzel, ne şenlendirici ne de sıkıcı, karışık bir şey ama bence tatmadığım bir yer. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederdim Çünkü öğretmenlerim çok kaliteli. Türkiye’nin en iyilerinden. Hayal ettiğim bir yer değildi. Ama biraz daha iyiydi. Her ne kadar okula benzese de ama okuldan daha iyi… Diyecek bir şeyim kalmadı, bir şeyler alarak, değişerek memleketinize gitmek istiyorsanız bence burada bu ortamı bulursunuz. Geleceğinizde gelişmek istiyorsanız buraya gelin.

Esma Nur Ayçiçeği – Şanlıurfa

Programlar çok eğlenceli, çok güzeldi. Hocalar çok ilgiliydi. Yapanlara ve ilgilenenlere çok teşekkür ediyorum.

Betül Ayçiçeği – Şanlıurfa

Ben bu Yaz Okuluna Şanlıurfa’dan geldim. Çok memnun kaldım. Bir dahaki sene olursa yine gelmeyi düşünüyorum. Yaz Okulu yer, mekân, öğretmenler, açısından çok güzeldi. Başarılı öğretmenleri, fedakâr iyi niyetliydi. YASEM kuruluşunun devamlılığını dilerim.

Hatice Sevde Yeni – Adana

İnsanlar sıcaktan bunalırken bizim vaktimiz hem dolu geçti, hem de bu sıcaklık hissi bizden uzak tutuldu. Bizim de konuşmamıza fırsat verip gerektiğinde esnek davranan, bizi birbirimize bağlayan bütün eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Her şey dört dörtlüktü, sonunda bir de ayrılık olmasa.

Nurşin Gökçe – Şanlıurfa

YASEM Yaz Okulu genel olarak çok güzeldi. Dersler çok aktif geçti. Hiç sıkıntı çektirmediniz. İlginiz ve alâkanızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Hatice Babaoğlan – Adana

Yaz Okulunda birçok şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Belki yararının şu an farkında değilim ama zamanla farkına varacağımı düşünüyorum. Özellikle drama, diksiyon, yazma denemeleri gibi dersler çok zevkliydi. Ailemden uzak kalmaya alıştım. Sorumluluk aldım. Çok şey kazandığımı düşünüyorum. Ayrıca gezilerde çok eğlendim.

Emine Nur Ünal – Adana

Genel olarak YASEM zevkliydi. Geldiğime hiç pişman olmadım. Çok ödev vermeniz bizim için yararlı oldu. Her konuda kendimi geliştirdiğime inanıyorum. Bir daha gelmeyi düşünüyorum. Çok verimliydi. Bence buradaki arkadaşlıklarımız da çok güzeldi. İyi ki gelmişim.

28.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Yaz ve zamanı anlamak

  Eğitim araç mı amaç mı?

  Yaz Okulu izlenimleri

  Düşünce hızında okumak

  Yüzen filler ve önyargı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004