Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Memurun zam pazarlığı başlıyor

Memur sendikaları, 1 milyon 600 binin üzerinde memurun merakla beklediği toplu görüşmeler için 15 Ağustosta hükümetle masaya oturacak.

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Yasası uyarınca, her hizmet kolunda en fazla üyesi bulunan sendikanın katıldığı toplu görüşmelerde, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Haber-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Eğitim-Sen; Memur-Sen’e bağlı Diyanet-Sen ve Bem-Bir-Sen ile KESK’e bağlı Kültür Sanat-Sen memurları temsil edecek.

En fazla üyeye sahip konfederasyon olması dolayısıyla Türkiye Kamu-Sen başkanlığında yürütülecek toplu görüşmelerde, KESK ve Memur-Sen temsilcileri de hazır bulunacak. Toplu görüşmeleri, hükümet adına Kamu İşveren Kurulu yürütecek. Kamu İşveren Kurulu; Devlet Bakanı, Başbakanlık Müsteşarı, Maliye Bakanlığı Müsteşarı, Hazine Müsteşarı, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanı, Devlet Personel Başkanı, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü ile kamu işveren sendikası temsilcilerinden oluşacak.

/ ANKARA

02.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Piyasalarda global satış paniği

  Memurun zam pazarlığı başlıyor

  İhracaat 100 milyar dolar sınırında

  Elektrik kesintisi gündemde yok

  Enerjide yeni kaynak arayışı


 Son Dakika Haberleri