Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Ya bağımsızlık, ya da bağımsızlık!

Kosova Başkanı Fatmir Seydiu Sırbistan ile 120 günlük yeni müzakereler dönemi için Kosova’nın net görüşü olduğunu belirterek, bu kez de Kosova statüsü ve onun toprak bütünlüğü ile Ahtisari paketinin müzakere edilemeyeceğini yineledi. Başkan Seydiu, bu yorumunu KFOR Komutanı general Roland Kather ile gerçekleştirdiği görüşmesi ardından yaptı.


Çekler ABD’nin füze savunma sistemini istemiyor

Çek Cumhurbaşkanı Vaclav Klaus, ülkesinde kurulması planlanan ABD’nin füze savunma sistemine halkın karşı çıktığını söyledi. Klaus, ABD’ye Çek halkını

Maliki çekilmeye karşı

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Amerikan birliklerinin Irak’tan çekilmesi için bir takvim belirlemenin imkânsız olduğunu söyledi.


  ‘Direnişciliğe evet, milisciliğe hayır’

Hizbullah lideri Şeyh Hasan Nasrallah, Lübnan krizine çözüm bulunmasına hazır olduklarını ve krizde silâh kullanmayacaklarını söyledi.


  Hatemi’nin toka sıkıntısı

İran’ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi kendisini şu günlerde internetteki görüntü paylaşım sitesi YouTube’a düşüren bir skandalla uğraşıyor.


  İsrail nükleer santral peşinde

İsrail’in, Negev çölünde yapılması düşünülen nükleer güç santrali projesini tekrar gündemine aldığı bildirildi.


  Taliban yanlısı aşiretlerden Pakistan ordusuna saldırı

Pakistan’ın kuzeybatısındaki Kuzey Veziristan’da, Taliban yanlısı bir aşirete üye militanların askerî kontrol noktasına saldırdığı, çıkan çatışmada 14 kişinin öldüğü bildirildi.


  Iraklı sivilleri öldüren ABD askerine ceza

Irak’ta bir sivilin Amerikan askerlerince öldürülmesi ile ilgili olarak görülen dâvâda, bir deniz piyadesi 448 gün hapis cezası alırken, müfreze komutanı olan diğer deniz piyadesi 15 yıl hapse mahkûm oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri