Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Dikkatli olmalıyız

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Temmuz ayı enflasyon oranlarını değerlendiren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, “Temmuz ayı verilerinin düşük çıkması da enflasyondaki olumlu seyrin sürdüğünü bize gösteriyor. Şimdi iyi ama sonrası için dikkatli olmalıyız” dedi.


Enflasyon, 1970’e döndü

Enflasyon Haziran’ın ardından Temmuz ayında da eksi çıktı ve yıllık bazda TÜFE 1970 yılından beri en düşük düzeyi gördü.

Doğalgaz hattı Meriç’ten geçti

Türkiye-Yunanistan doğal gaz boru hattı projesinde, Meriç geçişi tamamlanan boru hattı Yunanistan’a ulaştı.Yunanistan’ın Edirne’de düzenlediği törene,


  AB fonları artık geri dönmeyecek

İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Meslek Yüksekokulu, proje üretilmediği için geri dönen Avrupa Birliği (AB) fonlarını projeye dönüştürecek gençleri yetiştirecek.


  Kuveyt Türk, ‘kuru sabitledi’

Kuveyt Türk, bir ilke daha imza atarak vadeli döviz alım satım işlemlerinde kuru sabitleyen “ forward” uygulamasına başladı.


  Baykur, ürün çeşidine çayı da ekledi

Satış pazarlama şirketlerinden Baykur Gıda A.Ş. ürün portföyüne Golda markasıyla çayı da ekledi.


  İçim Nektar,ince kutuda

İçim Nektar, şimdi 250 ml. ince kutularda satışa sunuldu.


  Ekonomik sıkıntı alyans sattırıyor

Çiftler arasında ‘’niye takmıyorsun’’ diye tartışma sebepleri arasında yer alan alyansların, artık ekonomik sebeplerden dolayı kuyumculara yapılan altın satışlarının yüzde 20 seviyesindeki bölümünü oluşturmaya başladığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri