Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

21. Gazetecilik Seminerleri izlenimleri

En son düzenlenen 21. Gazetecilik Seminerlerine katılanların izlenimlerini de bu hafta yayınlıyoruz. Gazetecilik Seminerleri 2007 YASEM Yaz Okulu programının yapıldığı iki hafta arasında gerçekleştirildi.

Ümit Güzel

Katıldığım gazetecilik seminerinde umduğumdan çok daha fazlasını buldum. Eğitimcilerin titizlikle seçildiği, her birinin kendi alanında uzman oldukları rahatlıkla anlaşılıyordu. 3 günlük zaman zarfında çok verim alındı.

Emre Gündoğan

Bu seminer sayesinde hayatımda birçok şeyin değişeceğine inanıyorum. İnşallah dilediğim gibi olur. Semineri hazırlayan tüm hocalara teşekkür ederim.

Fatih Alper Uz

Bu seminer ben de çok şey değiştirdi. Ve de gazetecilik seminerinin düzenlenmesini çok istiyordum. Seminerde her şey çok güzel geçti. Her şey için teşekkürler.

Macide Akdemir

3 gün yeterli değildi tabiî, ama çok şey kattığını düşünüyorum. Hocalarımızın kendi dallarında en iyiler olması ve bize her konuda yardımcı olmaları bizim en büyük artımız olsa gerek. Her şey çok güzeldi. İnşallah gazetecilik anlamında iyi yerlere gelmemizi Rabbim nasip eder. Bu tür programlara her zaman katılmak bana zevk verecektir. İnşallah yeni seminerler ve yeni bilgilerle YASEM ailesi her zaman gelişerek hizmetlerini sürdürür.

Sakine Tavacı-KAYSERİ

Baştan sona kadar tecrübeli eğitmenler eşliğinde oldukça verimli bir programdı. Özellikle de mesleğimizle yakın ilişkili olduğu için daha çok keyif aldığımı ve yararlandığımı düşünüyorum. Dolu doluydu. Farklı alanlarda ( gazetecilik, şiir, mizah, hikâye, hızlı okuma…) bilgi sahibi olduk. Bu programın kendime birçok şey kattığını düşünüyorum. Programı hazırladığınız için teşekkür ederim.

Yasemin Özkan-KAYSERİ

Normal bir aktivite olması dileğiyle gelmiştim YASEM’e. Ama gerçekten de çok lezzetli bir 3 gün oldu. Dopdoluydu. Çok değerli hocalarımızın güzel duygu ve düşünceleriyle doruğa ulaştık. Çok önemli tecrübelerine sahip olduk. Gazeteciliğin her yönüyle sentezini yapabilme fırsatını bulduk, çok memnun kaldık. Çok teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun…

Nurşin Gökçe-ŞANLIURFA

Genel olarak her şey çok güzeldi. Başarılı olan hocalarımızın tecrübelerinden faydalanmak ve onlarla birebir sohbet etmek müthiş bir şeydi. Bize böyle bir imkân sağladığınız için gerçekten teşekkür ederim.

Meryem Danacı-ANKARA

Gazetecilik semineri adını taşısa da hayatta gidilmesi gereken yollara dair neler eklediğimi ben biliyorum. Değerli hocaların verdikleri kıymetli bilgilerden dolayı paylaştığım zamanlar hayatımın önemli bölümünü oluşturmuştur. Katkısı olan herkese “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

YASEM İLETİŞİM

I. Batıkent Kültür Merkezi, İlkyerleşim Merkezi,

386. Sok. No. 84 Batıkent –Ankara

Tel :

0.(312) 385 05 15 - 351 71 05

II. Maltepe GMK Bulvarı 38/8

Maltepe-Ankara

Tel:

0.(312) 232 65 91–92

Web:

www. yasemgelisim.com

e- posta: [email protected]

05.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Sıcaklarla gelen hayat disiplini

  Daha etkin bir eğitime doğru

  Misland

  21. Gazetecilik Seminerleri izlenimleri


 Son Dakika Haberleri