Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Eserleri Sinan’ı anlatmaya yeter

‘Mimarlığın Aktörleri’ adlı kitabın yazarı Prof. Uğur Tanyeli’nin Mimar Sinan’ın abartıldığı yönündeki değerlendirmeleri tepki buldu. Mimar Sinan’ın doğduğu yer olan Ağırnas kasabasının Belediye Başkanı Mehmet Osmanbaşoğlu, Sinan’ın abartılmaya ihtiyacı olmadığını, eserlerini gören herkesin onun nasıl bir mimar olduğunu rahatlıkla anlayabileceğine dikkat çekti.



Dede Korkut, sergilerle sürüyor

Bayburt Dede Korkut 13. Uluslararası Kültür Sanat Şöleni faaliyetleri çerçevesinde Bayburt Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda karma resim ve el san'atları sergisi açıldı. Sergiye Bayburt Valisi Musa Küçükkurt, Belediye Başkanı Bekir Çetin ve idarî amirler katıldı.



“Felâketlerin ve sömürgenin kıskacında”

Fotoğraf san'atçısı Ahmet Bilal Arslan’ın, Endonezya ve Nijer’de çektiği fotoğraflardan oluşan ‘’Felâketlerin ve Sömürgenin Kıskacında’’ fotoğraf sergisi, İstanbul Sanayi Odası Odakule Sanat Galerisi’nde açıldı.



Karikatür yarışmasına rekor başvuru

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘’1. Uluslararası Bursa Karikatür Bienali’’ kapsamında düzenlenen karikatür yarışmasına 45 ülkeden bin karikatüristin başvurduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri