Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lig öncesi süper derbi

Geçen sezonun Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Süper Kupa maçında Almanya’nın Köln şehrinde karşı karşıya geliyor. Saat 21.00’de başlayacak ve Show TV’den naklen yayınlanacak sezonun ilk derbisinde, hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.


F. Bahçe Ülker, Final Four’a talip

Fenerbahçe Ülker, 2010 ULEB Erkekler Avrupa Ligi ‘’Final-Four’’unu İstanbul’da, yeni yapacağı salonda düzenlemek için resmi olarak başvuruda bulundu.

Kayseri, taraftar desteği bekliyor

Kayserispor’da, ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen satışa sunulan kombine biletlerden sadece 5 tane satıldığı bildirildi.


  Gençler'e Ümit Millî futbolcu

Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, geçen sezon Diyarbakırspor’da forma giyen Burhan Eşer’i renklerine bağladı.


  Bayan basketçiler İtalya yolcusu

İtalya’da 24 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 31. Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek (A) Milli Takım, kamp çalışması için bugün İtalya’ya gidecek.


  Anderlecht'te F. Bahçe sıkıntısı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen RSC Anderlecht’ın kulüp başkanı Roger Vanden Stock çok zor bir kura çektiklerini söyledi.


  Maçlar geç başlayacak

0 Ağustos’ta start alacak Turkcell Süper Lig’de, maç saatleri sıcak havaların etkisini aza indirmek amacıyla geç saatlerde tayin edildi. İşte 1. hafta programı:



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri