Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerjiye 14.7 milyar dolar

Türkiye’nin altı enerji ithalatının faturası yüzde 9 artarak 14 milyar 747 milyon dolar oldu. Toplam ithalatın yüzde 19’unu oluşturan enerji ithalatındaki artışın çoğu doğalgazdan kaynaklandı. Aynı dönemde enerji ihracatı yüzde 23 artarak 2 milyar 73 milyon dolara yükseldi.


Tekstilde ‘yalancı bahar’

İhracat rekorları kırılmasına rağmen, tekstil ve hazır giyim sektöründeki sıkıntıların sürdüğü, ‘’yaşanan yalancı bahar’’ın, düşük kur ve yüksek faizl

Tarımsal kuraklıkla mücadele

Türkiye’de yaşanması muhtemel tarımsal kuraklığın etkilerini azaltmak ve alınacak tedbirler hususunda, Tarım ve Köyişleri Bakanlığının koordinasyonund


  atv ve Sabah yıl sonuna kadar satılacak

Reuters ajansına açıklama yapan Tasarruf Mevudatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, 2007 sonuna kadar satışı tamamlamak istediklerini belirtti.


  GAP Havaalanı gündüzleri açık

Türkiye’nin en uzun pistine sahip olma özelliği taşıyan GAP Uluslararası Havaalanında uçuşlar 16 Temmuz’da başlamasına rağmen, kargo, gümrük, emniyet ve jandarma binalarının yapımı halen devam ediyor.


  Hava-İş’in ‘grev’ itirazına ret

Hava-İş’in toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı aldığı Türk Hava Yolları’ndaki grev oylamasının iptali ve tedbir yoluyla durdurulması istemi reddedildi.


  İşsizlere, 29 milyon YTL ödendi

İşsizlik Sigortası Fonu’ndan geçen ay yüz bin 443 kişiye toplam 29 milyon 40 bin 706 YTL 2 YKr ödendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri