Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush’un tamir atakları geri tepiyor

Amerikan Associated Press ajansı, ABD- Türkiye ilişkileriyle ilgili ‘’ABD, Türkiye ile gerilimi giderme arayışındayken, engellerle karşı karşıya’’ başlıklı bir yorum haber yayınladı. George Bush yönetimi yetkililerinin, Türkiye’deki son seçimleri, önemli bir müttefikle gerilimli ilişkileri iyileştirmek için bir fırsat olarak gördüğü ifade edilen haberde, ancak ABD’nin kendi kontrolü dışında olabilecek engellerle de karşı karşıya olduğu yorumu yapıldı.


Maliki Ankara’da

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, güvenlik zirvesi için dün Ankara’ya geldi. Görüşmelerde, Irak’taki güvenlik meselelerin yanı sıra Türkiye’nin özellikle

Nejad’ın işi gücü İsrail’i yıkmak

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad için İsrail’in yok edilmesinin kendi ülkesinin çıkarlarından daha önemli olduğ


  6 Amerikan ve 1 İngiliz askeri öldürüldü

İngiltere Savunma Bakanlığı, Irak’ın güneyindeki Basra kentinde dün akşam bir İngiliz askerinin öldürüldüğünü açıkladı.


  Kosova, müzakerelere dönmek istemiyor

Kosova Başbakanı Agim Çeku, önümüzdeki günlerde yapılması planlaştırılan Kosova’nın bağımsızlığı ile ilgili 120 günlük müzakereleri “gereksiz” olarak değerlendirdi.


  ‘Barikatlar, Filistinliler için toplu cezalandırma’

İsrailli insan hakları örgütü B’Tselem, İsrailli yetkilileri, Batı Şeria’daki barikatlarla Filistinlilere “toplu ceza vermekle” suçladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri