Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş tur peşinde

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İnönü’de 1-0 mağlup ettiği Sheriff takımına konuk oluyor. Siyah-beyazlılarda tek hedef turu geçip bir sonraki turda Zürih’in rakibi olmak. Saat 20:00’de başlayacak 90 dakika D-Smart’tan naklen ekranlara gelecek.

Süpek Kupa mücadelesinde Fenerbahçe’ye 2-1 yenilerek taraftarlarını üzen Beşiktaş UEFA’da gülmek istiyor. Kara Kartal, İnönü’de İbrahim Toraman’ın golüyle 1-0 yendiği Moldova’nın Sheriff Tiraspol takımını deplasmanda da yenerek turu rahat geçmek istiyor.

Beşiktaş, Sheriff takımıyla yapacağı maçla birlikte, Avrupa kupalarında 118. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye’yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar

Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası’nda temsil etti.

‘’Kara Kartallar’’, bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 117 maçta, 36 galibiyet, 55 yenilgi, 26 da beraberlik aldı.

Avrupa’da bugüne dek rakip fileleri toplam 135 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 178 gol gördü.

SAĞLAM’A YILDIRIM DESTEK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ‘’Sayın Ertuğrul Sağlam idaresinde oluşturduğumuz, her biri Beşiktaş formasının değerini ve anlamını bilen futbolculardan oluşan takımımızın, bu sezonki hedeflerimize ulaşacağına ve bunun için sportmence mücadele edeceğine inancım tamdır’’ dedi.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin ağustos sayısında, camiaya yönelik yazısında, yeni sezona yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam ve yeni transferlerle güçlendirilmiş kadrolarıyla başladıklarını hatırlatarak, ‘’Öncelikle 2007-2008 futbol sezonunun takımımıza ve diğer tüm kulüplere hayırlı olmasını, fair play ruhunun hakim olduğu kaos ve kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığı bir yarışın yaşanmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Yazısında, yeni sezon öncesi siyah-beyazlı camiaya umut dolu mesajlar da veren kulüp başkanı Yıldırım Demirören, daha sonra şunları kaydetti: ‘’Sayın Ertuğrul Sağlam idaresinde oluşturduğumuz, her biri Beşiktaş formasının değerini ve anlamını bilen futbolculardan oluşan takımımızın, bu sezonki hedeflerimize ulaşacağına ve bunun için sportmence mücadele edeceğine inancım tamdır. Beşiktaşlılığı bir yaşam biçimi olarak benimseyen büyük taraftarımız, yeni formalarımızla maçlarımıza gelerek, başarıya koşacak tüm takımlarımıza destek vereceklerdir. 104 yıldır olduğu gibi, bu sene de yönetimimizin, hocamızın, takımımızın en büyük gücü, her zaman kulübünün yanında olan büyük Beşiktaş taraftarı olacaktır.’’

08.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş tur peşinde

  Cimbom’da gündem Rize

  Ömer Rıza’ya teklif yok

  Şampiyonluğu kafama koymuştum


 Son Dakika Haberleri