Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Paşalar işte böyle konuşmalı!

Bugüne kadar askerlerden hep sorunodaklı konuşmaları duymaya alıştığımız için görevini devreden eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert’in konuşması, gerçekten de kulaklarımızın pasını sildi:

‘’Birbirimizden kuşku duymak yerine birbirimizi daha iyi anlamaya çalıştığımızda, sorunlarımızı açık yüreklilikle konuşarak, düşüncelerimizin farklılığından kaynaklanan dinamizmi harekete geçirebildiğimizde, terörün son bulması ve yaşam standardımızın yükseltilmesi de dâhil, ülkemizin bütün problemlerinin üstesinden gelmemiz hiç de zor olmayacaktır. Bu konuda, özellikle devletin üst kademelerinde bulunan herkese, büyük görevler düştüğüne inanıyorum. Bizler için en büyük engel, tüm farklılıklarımızı vatan sevgisi potasında bir türlü eritememek ve birbirimizi yeteri kadar anlamaya çalışmamaktır.’’

Bir komutana da bu sözler yakışırdı zaten. Komutanların her cümlesinin altında bir çapanoğlu arayan, bunları eğip büktükten sonra, abarta abarta manşet yapan ve gerginlikten beslenen bir kısım gazeteciler, nedense bu yapıcı konuşmayı görmezden geldiler.

İşte çözüm odaklı yaklaşım böyle olur. Bu konuşma bile Türkiye’nin iyiye gittiğine işaret ediyor.

Bugün, 25.8.2007

Nuh GÖNÜLTAŞ

26.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yetti, kabak tadı verdi!

  Türkiye-İsrail ve İran

  Siyonistler, Yahudi soykırımına hizmet etti!

  12 Eylül kurumu...

  Paşalar işte böyle konuşmalı!

  ADL’den geri adım ve özür yok


 Son Dakika Haberleri