Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY EVİNE DÖNÜYOR

Cimbom, bugün Ankaragücü ile seyircisiz oynayacağı karşılaşma ile birlikte 99 gün sonra Ali Sami Yen Stadında maça çıkacak. İlk iki maçlarını kazanarak 6 puan toplayan G.Saray ve Ankaragücü 3'te 3 yapma peşinde. Vedat Yüksel'in yöneteceği müsabaka saat 21.45'te başlayacak.


Hakan Şükür'ün gözü Tanju Çolak'ın 14 yıllık rekorunda

G.Saray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, bugün Ankaragücü karşısında atacağı bir golle 276 maçta 240 gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru eline

Cezalı Trabzon Rize'yi ağırlıyor

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 25. kez karşı karşıya gelecekler.


  G.Saray Gudjohnsen'e talip

İspanyol spor gazetesi Marca, Barcelona'da satış listesinde olan ve dizinden sakatlığı bulunan İzlandalı forvet oyuncusu Eidur Gudjohnsen ile Galatasaray'ın da ilgilendiğini iddia etti.


  Türk atletler Osaka'da kötü başladı

11. Dünya Atletizm Şampiyonası, Japonya'nın Osaka kentinde başladı. Erkekler maratonda, milli atlet Abdil Ceylan mücadeleyi tamamlayamadı.


  Komşuda futbol maçları iptal edildi

Yunanistan'da meydana gelen orman yangınlarında 41 kişinin ölmesi üzerine yas tutulması için birinci futbol liginin ilk hafta maçları iptal edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri