Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Çankaya herkesin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Çankaya şunun bunun veya belli bir seçkinci grubun değil. Bu Çankaya hepimizin, 70 milyonun, Türkiye Cumhuriyeti’nin’’ dedi. Gül’ün adaylığıyla ilgili olarak “Bir kale düştü” diyenleri eleştiren Erdoğan, “Bu kale kimin kalesiydi ki düştü? Veyahutta şu anda iktidarda bulunan kişiler kim? Bizler nereden geldik? diye sordu.


Gelecek korkusu yaşıyorlar

İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan, üniversiteyi kazananın da, kazanamayanın da mutsuz olduğuna dikkat çekerek, “Kazanan ilk gün seviniyor, i

Erdoğan: Halkın oyladığı değil, onayladığı bir Anayasa olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasayı parlamentodan geçirdikten sonra halk oyuna sunacaklarını belirterek, bunun halkın oyladığı değil, onayl


  CHP’de muhaliflerin parolası “999 S”

MERSİN - “Büyük Uzlaşma Hareketi” Mersin sorumlusu Adil Aktay, CHP’nin başında bulunan Deniz Baykal’ı değiştiremeyenlerin bu ülkenin kaderini değiştiremeyeceğini belirterek, bunun için 999 S (Dokuzuncu ayın dokuzunda saat dokuzda Söğütözü’nde) parolası ile CHP Genel Merkezi önünde dokuz önemli gerekçe ile toplanarak, parti içindeki sivil diktatörlüğe karşı tepki göstereceklerini belirtti.


  Şırnak’ta çatışma: 2 şehit

Şırnak’da terör örgütü PKK üyeleri ile çıkan çatışmada 2 uzman çavuş şehit oldu, 10 terörist ölü ele geçirildi.


  18 köy selde zarar gördü

Erzurum’da dün meydana gelen selde, Horasan, Narman ve Köprüköy ilçelerindeki toplam 18 köyde hasar oluştu. Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün gece aşırı yağış ve dolu sebebiyle oluşan selde, Köprüköy ilçesine bağlı 6, Narman ilçesine bağlı 7, Horasan ilçesine bağlı 5 köyde hasar meydana geldiği bildirildi.


  500 hektar kül oldu

Manavgat'ın Beşkonak Köyü’nde çıkan orman yangını on üç saat sonra kontrol altına alınabildi. Söndürme çalışmalarında bir kişinin öldüğü yangında 500 hektardan fazla ormanlık alan yandı.


  Öncelik sosyal projelerde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulacak olan 60’ıncı hükümetin programı netleşmeye başladı. Sosyal projeleri öne çıkaran bir anlayışya hazırlanan program, demokrasiyi, bireysel hak ve özgürlükleri geliştirmeyi hedefliyor.


  Antalya-Stutgart hattında faciaya ramak kaldı

Sky Havayolları’na ait uçak Antalya-Stutgart seferini yapan uçağı kabin basıncı düşünce Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.


  Kuşadası’nda deprem

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, önceki gece hafif şiddette bir deprem meydana geldi.


  Trafik canavarı Kayseri’de

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 48 kişi yaralandı.


  Kadın memur tacizden rahatsız

KESK’de hazırlanan toplu sözleşme taslağında, kadınların cinsel tacizden rahatsız oldukları belirtilerek, bu konuda gerekli tedbirlerin alınacağı ve yaptırımların uygulanacağı ifade edildi.


  THY’den, Ramazan’a özel uçuş fırsatı

Türk Hava Yollarının (THY), Ramazan ayı süresince özel promosyon fırsatlarıyla uçuş fırsatı sunacağı bildirildi.


  Köylülerin su isyanı

Antalya’nın Kaş ilçesinde, beş köy ile bir beldeyi besleyen su kaynağına ayar vanası takılmasına köylüler tepki gösterdi.


  Erciyes’e kar yağdı

Erciyes Dağı’nın yüksek kesimlerine kar yağdı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Sosyal Tesisleri görevlilerinden alınan bilgiye göre, Erciyes Dağı’nın 3 bin 200 metredeki Şeytanderesi ve daha yukarı kesimlerine kar yağdı.


  Alfred Üniversitesi İstanbul’da

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 171 yıllık geçmişe sahip köklü üniversitelerinden New York Alfred Üniversitesi Türkiye’de üniversite kurdu.


  Kurşunlu oyuncaklar zehir saçıyor

ABD merkezli bir oyuncak firması Çin’de yaptırdığı 18 milyon oyuncağı güvenliğinden endişe ettiği gerekçesiyle toplatma kararı aldı. Kapatma kararının gerekçelerinin geçerli olduğunu söyleyen uzmanlar, bazı oyuncakların masum olmadığının altını çiziyor.


  İstanbul’un 10 ilçesinde 2 gün su yok

Terkos Terfi Merkezi’nde yapılacak pompa ve vana bakım çalışması nedeniyle bazı ilçelere su verilemiyor.


  Kapıkule’de TIR kuyruğu

Kapıkule Sınır Kapısı’nda, yurt dışına çıkış yapacak 260 civarında TIR 6 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.


  4. hafızlık yarışması finali bugün

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 4. Hafızlık Yarışması finali yarın Gaziantep’te yapılacak.


  “Helâl Sertifikası”ndan yanayız

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER, “Helâl Sertifikası” düzenlemesinin acilen yapılması çağrısında bulundu.


  Artık sokakta değil, üniversitede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Gençlik Rehabilitasyon ve Meslek Edindirme Merkezi İSMEM’de yaşayan Sinan Karakaya, girdiği 2007 ÖSS’de aldığı sonuçla sınava girenlerin % 73’ünü geride bıraktı.


  Muhtarlar da sendika kurdu

Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Sendikası (Muhtar Sen) kuruldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri