Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İşveren de kayıtdışı, işçisi de

İşverenlerin, son 5 yılda sadece yanında istihdam ettiği kişiyi kayıt dışı çalıştırmakla kalmadığı, kendisinin de kayıt dışına çıktığı belirtildi. ATO’nun raporuna göre, 1999 yılında 41 bin işveren kayıtsız çalışırken, 2006 yılında bu sayı 246 bin kişiye yükseldi.


Dolar kararsız,altın fiyatları arttı

Uluslar arası piyasalarda geçen hafta, ABD Doları önemli para birimleri karşısında farklı değerler alırken altın fiyatları yükseldi.

Tekstile yakın takip sürüyor

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice, ihbar üzerine 2 tekstil şirketinde başlayan incelemenin 100-150 arasında firmayı kapsayacak şekilde sürd


  Fındık, Türkiye'nin yeşil altını

Karadeniz’in en önemli geçim kaynaklarından birini oluşturan fındık üretiminin giderek yaygınlaştığı, geleneksel üretim bölgesi olan Ordu, Giresun ve Trabzon’un dışında, Samsun ile Düzce, Sakarya ve Bolu’ya uzandığı belirtildi.


  Kuraklık, Trakya'da ayçiçeğini vurdu

Edirne Valisi Nusret Miroğlu, ülke genelindeki kuraklığın Edirne’de de hissedildiğini belirterek, kuraklık sebebiyle bazı tarım ürünlerinin etkilendiğini ve Meriç ile Tunca nehirlerinin debilerinin düştüğünü söyledi.


  Salçalık biber, sevindiriyor

Türkiye’nin önde gelen salçalık kırmızı biber üretim merkezlerinden Adana’nın Karaisalı ilçesinde, geçen yıla göre fiyatı 3 kat artan biber, rekolte düşüklüğüne karşın üreticisini sevindiriyor.


  Konutta şişkin fiyat uyarısı

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, konut fiyatlarının yükselerek ‘’balon gibi’’ şişmesi ve sonra da aniden patlaması sonucunda yurt dışında yaşanan krize benzer konut finansman krizleri yaşanabileceğine dikkat çekti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri