Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Türkiye ihmal ediyor, Avrupa sahip çıkıyor

1999 yılında BM denetimi altına giren Kosova’da Osmanlı’dan kalma tarihi eserleri Batılı devletler restore ediyor.



CRR yeni çehreye kavuşacak

Türkiye’nin en büyük ve uluslar arası boyuttaki tek konser salonu olma özelliğine sahip Cemal Reşit Rey Konser Salonu yenileniyor.



6. Risâle-i Nur'u Anlama Semineri başladı

Risâle-i Nur Enstitüsü Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Risâle-i Nur’u Anlama Seminerleri”nin altıncısı başladı. Programın ilk seminerini veren Dursun Sivri, öğrenmenin ihtiyaçtan kaynaklandığını ifade etti.



Şanlıurfa, İstanbul’a taşınıyor

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Göbeklitepe’de arkeolojik kazılar sonucu gün yüzüne çıkarılan eserlerin orijinal boyutta kopyalarının İstanbul’da sergileneceğini söyledi.



Eski çamlar bardak oldu

Sinema izleyicisinin çok salonlu sinemalar ile alış veriş merkezlerindeki sinema komplekslerine yönelmesiyle tarihî sinemaların kapılarına birer birer kilit vuruluyor.



Habib-i Neccar Camii restore ediliyor

Anadolu’nun ilk camisi olma özeliğini taşıyan Habib-i Neccar Cami restore ediliyor. Kurtuluş caddesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edilen cami için 541 bin 620 YTL harcama yapılacağı bildirildi.



10 yılda 500 bin seyirci

Konya Devlet Tiyatrosu (KDT) Müdürü Tomris Çetinel Çuhadaroğlu, KDT’de 10 yılda sahnelenen oyunları yaklaşık 500 bin kişinin izlediğini belirterek, bu sayının yetersiz olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri