Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

G.SARAY EVİNE DÖNÜYOR

Cimbom, bugün Ankaragücü ile seyircisiz oynayacağı karşılaşma ile birlikte 99 gün sonra Ali Sami Yen Stadında maça çıkacak. İlk iki maçlarını kazanarak 6 puan toplayan G.Saray ve Ankaragücü 3'te 3 yapma peşinde. Vedat Yüksel'in yöneteceği müsabaka saat 21.45'te başlayacak.

Süper Lig'in 3. haftasında bugün Ankaragücü ile karşılaşacak Galatasaray, tam 99 gün sonra Ali Sami Yen Stadı'nda maça çıkacak. Vedat Yüksel'in yöneteceği karşılaşma saat 21.45'de başlayacak. Mecidiyeköy'deki son maçını, Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun 33. haftasında, 19 Mayıs'ta ezeli rakibi Fenerbahçe ile yapan sarı-kırmızılı ekip, 3 ayı aşkın bir süre sonra yuvasına dönmüş olacak.

TARAFTAR DESTEĞİNDEN YOKSUN

Ali Sami Yen Stadı'ndaki son randevusunda yaşanan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan ''Cim Bom'', bugünkü Ankaragücü maçını da taraftar desteğinden yoksun oynayacak. Galatasaray, bu sezon ligde iç sahadaki ilk maçını, Ali Sami Yen Stadı'ndaki saha zemini düzeltme çalışmaları nedeniyle Çaykur Rizespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisi ile 30 Ağustos Perşembe günü, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanşında, Hırvatistan'ın Slaven takımıyla yapacağı maçta buluşacak.

LİNCOLN BUGÜN SAHAYA ÇIKIYOR

Galatasaray'da, sakatlığı nedeniyle son 2 resmi maçta takımını yalnız bırakan Brezilyalı yıldız Lincoln'ün bugünkü maçta forma giymesi beklenirken, Linderoth'un tedavisi ise sürüyor.

GÜNÜN DİĞER MAÇLARI

21.00 Denizli-V. Manisa: Bünyamin Gezer

21.00 Ankara-Konya: M. Fatih Gökçe

21.00 Kayseri-Kasımpaşa: Çetin Sarıgül

26.08.2007


 

Hakan Şükür'ün gözü Tanju Çolak'ın 14 yıllık rekorunda

G.Saray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, bugün Ankaragücü karşısında atacağı bir golle 276 maçta 240 gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru eline geçirecek.

Galatasaray'ın milli golcüsü Hakan Şükür, Tanju Çolak ile paylaştığı lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanını 14 yıl sonra eline geçirmek için adeta gün sayıyor. Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk hafta maçında Çaykur Rizespor'a 2 gol atarak, hem 217 golle, Galatasaray tarihinin en çok gol atan futbolcusu Metin Oktay'ı 38 yıl sonra geçen, hem de toplamda 240 gole ulaşarak, lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu Tanju Çolak'ı 14 yıl sonra yakalayan deneyimli futbolcu, şimdi de gözünü, bu rekoru tek başına eline geçirmeye çevirdi.

SESSİZLİĞİ SEVİYOR

Hakan Şükür, Turkcell Süper Lig'deki son 3 golünü, seyircisiz oynanan maçlarda attı. Ligde geçen sezon son golünü 27 Ocak'ta, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan ve 2-0 biten maçta Ankaraspor'a atan

Hakan Şükür, bu sezon ise ilk gollerini yine bir seyircisiz maçta kaydetti. Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımın bu sezondaki ilk lig sınavında, 12 Ağustos'ta, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Olimpiyat Stadı'nda Çaykur Rizespor ile seyircisiz oynadığı maçta filelere gönderdiği 2 golle, 4-0'lık galibiyette pay sahibi olurken, aynı zamanda Metin Oktay'ı geçip, Tanju Çolak'ın rekorunu egale etti.

GÖZÜ 14 YILLIK REKORDA

Galatasaray formaları altında pek çok başarılara imza atan 36 yaşındaki Hakan Şükür, Türkiye'deki kariyeri boyunca lig maçlarında Sakaryaspor'da 10, Bursaspor'da 11, Galatasaray'da da 219 olmak üzere toplam 240 gol attı. Hakan Şükür, atacağı ilk golle, 1982 ile 1993 yılları arasında Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formalarıyla 276 maçta 240 gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru eline geçirecek.

26.08.2007


 

Cezalı Trabzon Rize'yi ağırlıyor

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 25. kez karşı karşıya gelecekler.

Selçuk Dereli'nin yöneteceği maç saat 18.45'de başayacak. Evsahibi takımın 5 maçlık cezası yüzünden bugünkü karşılaşma seyirci oynanacak. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 14-4 üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.Trabzonspor, 42 gol atarken kalesinde 16 gol gördü. Trabzonspor, geçen sezon Çaykur Rizespor ile yaptığı 2 maçtan da sahadan yenik ayrıldı. Bordo-mavililer, sahasında 1-0'lık, deplasmanda ise 3-2'lik sonuçla Çaykur Rizespor'a yenildi.

26.08.2007


 

İlk sırayı Massa aldı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı olan Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, dün yapılan sıralama turunun galibi Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa oldu.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. yarışı olan Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, bugün yapılan sıralama turunun galibi, Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa oldu. İstanbul Park'ta gerçekleştirilen sıralama turlarında Brezilyalı pilot Massa, üçüncü sıralama turunda 1.27.329'luk derecesiyle ''pole pozisyonu'' elde etti. McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1.27.373 ile ikinci, Ferrari'nin Finli pilotu Kimi Raikkonen ise 1.27.546 ile üçüncü oldu.

Japon pilot Sato kum havuzuna girdi

Pilotlar dün de 1. ve 10. virajlarda zaman zaman zorlanırken, Super Aguri takımının Japon pilotu Takuma Sato, 3. virajda pistten çıkarak kum havuzuna girdi. Sato'nun aracı daha sonra çekici ile garaja götürüldü. Lewis Hamilton'ın ise daha antrenman turlarının ilk dakikasında pit alanından çıkarken aracında bir arıza yaşandı. Hamilton'ın kenara çektiği aracı, görevliler tarafından itilerek garajına götürüldü. Yapılan ayarlamaların ardından Hamilton antrenman turlarına devam etti.

Butto'nun aracı garaja itilerek götürüldü

İngiliz pilot Jenson Button ise pite girerken yavaşladı. Bunun üzerine görevlilerin yardımıyla garajına kadar itilerek götürüldü. Lewis Hamilton ve İtalyan Jarno Trulli, 320 kilometre ile 3. antrenman turlarının en yüksek hıza ulaşan pilotları oldu.

26.08.2007


 

G.Saray Gudjohnsen'e talip

İspanyol spor gazetesi Marca, Barcelona'da satış listesinde olan ve dizinden sakatlığı bulunan İzlandalı forvet oyuncusu Eidur Gudjohnsen ile Galatasaray'ın da ilgilendiğini iddia etti.

Gudjohnsen için İngiltere'nin West Ham kulübünün futbolcu ve kulübü Barcelona ile görüştüğü belirtilirken, araya Galatasaray'ın da girerek 29 yaşındaki İzlandalı futbolcuyu istediğini İspanyol kulübüne ilettiği ifade edildi. Barcelona'nın Gudjohnsen için 10 milyon avro istediği, ancak şu ana kadar hiçbir kulübün bu rakama yaklaşamadığı için anlaşmanın sağlanamadığı kaydedildi.

Bu arada İspanyol gazetesi, Gudjohnsen'in dizinden sakatlığının devam ettiğini ve büyük olasılıkla ameliyat olması gerektiğini savunurken, İzlandalı futbolcunun anlaşacağı yeni kulüpte doktor kontrolünden geçmekten korktuğu ileri sürüldü.

26.08.2007


 

Türk atletler Osaka'da kötü başladı

11. Dünya Atletizm Şampiyonası, Japonya'nın Osaka kentinde başladı. Erkekler maratonda, milli atlet Abdil Ceylan mücadeleyi tamamlayamadı.

11. Dünya Atletizm Şampiyonası, Japonya'nın Osaka kentinde başladı. Erkekler maratonda, milli atlet Abdil Ceylan mücadeleyi tamamlayamadı.

26.08.2007


 

Komşuda futbol maçları iptal edildi

Yunanistan'da meydana gelen orman yangınlarında 41 kişinin ölmesi üzerine yas tutulması için birinci futbol liginin ilk hafta maçları iptal edildi.

Yunanistan'ın Mora yarımadasındaki Areopoli ve Zaharo bölgeleriyle yakınlarında dün çıkan orman yangınlarında son belirlemelere göre 41kişi hayatını kaybetmişti.

26.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri