Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ramazan'da fırsatçılık yapmayın

Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, Ramazan ayı öncesinde temel gıda maddelerine yüzde 50’lere varan zamların yapılmasını fırsatçılık olarak nitelendirdiklerini bildirdi.


TÜKDER: Konutmağdurları oluşturulmasın

Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKDER) Genel Başkanı Fikri Karagöz, yasal boşluktan yararlanarak konut alacak tüketicileri kandıran firmalar konusunda y

Sabah ve ATV satışa çıkarıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Bilgin Grubu’na ait atv ve Sabah ticarî ve iktisadî bütünlüğünün satışını 7 Kasım’da gerçekleştirecek. Kapalı za


  3G ihalesinde dört şirket yarışacak

Cep telefonu üzerinden görüntülü haberleşme imkanı da sağlayacak olan üçüncü nesil GSM teknolojisi için ihale Cuma yapılacak. İhale için şu ana kadar Türkiye’deki üç cep telefonu operatörüyle, Orange markasını kullanan France Telecom şartname aldı.


  TİSK: Hükümet programı olumlu

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik, 60. Hükümet’in programının TİSK tarafından olumlu karşılandığını bildirdi.


  AB’den yabancı şirketlere ‘enerji’ sınırı

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu aday ülkelerden, yabancı sermayenin önündeki her türlü engeli kaldırmasını isteyen Avrupa Birliği, yeni düzenlemelerle Avrupa enerji sektörünü yabancı şirketlere kapatmaya hazırlanıyor.


  TÜBİTAK’ta grev kararı kalktı

Türk-İş’e bağlı Tez-Koop-İş Sendikası’nın, yaklaşık 3 bin çalışan adına Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve bağlı iş yerlerinde yürüttüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılması dolayısıyla grev kararı kalktı.


  Kredi borçluları Temmuz’da arttı

Kredi kartı borcunu ödemeyenler ile gecikmeli ödeyenleri gösteren negatif nitelikli ferdi kredi ve kredi kartları sisteminde yer alan kişi sayısı, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 3,5 oranında arttı.


  Doğuş Otomotiv’den 22 milyon YTL net kâr

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv’in net dönem kârlılığını 22 milyon YTL’ye yükselttiği açıkladı.


  Doğu’daki yağışlar sevindirdi

Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, ülke genelinde yaşanan kuraklığın Erzurum’da etkili olmadığını belirterek, “Kentimizde artan yağışlarla birlikte, tahıl ürünlerinde verim iki kat yükselmiştir’’ diye konuştu.


  Tavuklar döviz yumurtluyor

Türkiye’de bu yılın Ocak-Ağustos döneminde 36 milyon 748 bin 583 dolarlık yumurta ihracatı yapıldığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri