Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ERSEN MARTİN YIKILDI

İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'nün bonservis ücretini Trabzonspor Kulübüne zamanında yatırmadığı için transferi gerçekleşmeyen golcü futbolcu Ersen Martin büyük bir şok yaşıyor. Menacer Tamer Özçam, "Trabzon istemedikçe Ersen Martin bir yere gidemez" dedi.


‘12 Dev Adam’ umut vermedi

İspanyol basınında A Basket Milli Takımı hakkında yapılan yorumlarda, "Türkiye çok karışık, bir iki yıldızla olacak iş değil'' denildi. Basın, takımda

Deivid: Zico'yu eleştirmeyin

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza, bu sezon hem Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacaklarını hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden iyi s


  Hakan: Sağlam bana güveniyor

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden kaleci Hakan Arıkan, genç bir teknik direktörle çalışmanın, futbolcu için büyük avantaj olduğunu belirterek, ''Herkes rahatlıkla irtibat kurabiliyor. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bana güvenen insanların başında geliyor ve ben, güvenini kazandığım insanları mahcup etmemeye çalışıyorum'' dedi.


  Gökhan: Beşiktaş'a tekrar döneceğim

Beşiktaş'tan Denizlispor'a transfer olan Gökhan Güleç (22), hedefini, ''Beşiktaş'a dönmek ve milli takım formasını giymek'' olarak açıkladı.


  Cisse: Aileme çok bağlıyım

Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Edouard Cisse, hayatında en değer verdiği şeyin ailesi olduğunu, hayat felsefesinin ise ''Günü yaşa'' olduğunu dile getirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri