Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Kadro değişecek

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Malta karşısında beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını söyledi. Terim, ''Aklımızda olmayan 2 puan kaybettik. Bahaneler bulacak değilim. Artık Macaristan maçının mutlaka kazanmamız gereken bir duruma geldik. Kredilerimizi yiyoruz'' dedi.

Malta takımı karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini söyleyen Terim, ''Pozisyon bulduk ama yeterli değildi. Dolayısıyla çarşamba gününe hazırlanacağız. Evimize güzel galibiyetle ve moralle dönüp İnönü Stadı'nda seyircimizin önüne öyle çıkmak istiyorduk ama olmadı. Bu çocuklar, çok güzel maçlar oynadılar. Olmasa tabii ki iyiydi ama şimdi seyircimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var'' ifadesini kullandı.

Terim, hayatı boyunca, ''Rakibiniz kadar mücadele etmezseniz, Yüreğinizi onun kadar koymazsanız, oyununuz bozulur'' dediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Biz o coşkudan yoksunduk. Oyuna daldık ve aklımızda gol yemek yoktu. Gol yeyince şok yaşadık. Öne geçsek durum değişik olabilirdi ama hep geriden geldik. Oyun içinde değişiklikler yaptık. Maalesef pozisyonu yakaladık ama golü yakalayamadık ve kendi kalemizde kontra ataktan gol gördük. Sanırım bir şey olmaz düşüncesi vardı. Başka türlü olamaz çünkü. Demek ki, bazı noktalarda fiziğimiz de yeterli değil.''

Terim, oyuncuları içinde hayal kırıklığı yaşadığı kimsenin olup olmadığına ilişkin bir soru üzerine, ''Ben, hiçbir oyuncumu hayatım boyunca suçlamadım. Kabahat varsa ben üstlenirim'' derken, değişikliğe gidebileceği imasında da bulunarak, ''Bu 90 dakika içinde eforunu net görmediğimiz arkadaşlarımızın değişikliği söz konusudur. Daha taze arkadaşlar sahada olabilir'' şeklinde konuştu. Takımın dağınık görünümü toparlayabilecek oyuncular olarak Emre, Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez'i gösteren Terim, Arda ve Sabri'nin sakatlıklarının planlarını bozduğunu söyledi.

10.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2008'i zora soktuk

  Terim: Kadro değişecek

  Malta kaptanı Said: Türkiye'ye golatmak benim için büyük onur

  12 Dev Adam'a İtalya son fırsat

  Fırsatlar kaçıyor


 Son Dakika Haberleri