Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Diyarbakır Gül’ü bekliyor

Diyarbakır’daki işadamları, bölgeyi kapsayan gezisi kapsamında bugün Diyarbakır’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den, bölgeler arası gelişmişlik farkının giderilmesi için yeni politikalar üretilmesini talep edecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Doğu ve Güneydoğu’daki bazı il ve ilçeleri kapsayan 4 günlük ilk yurt içi gezisinin üçüncü gününde Siirt’te vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Valilik önünde ellerinde Türk bayrakları taşıyan ve ‘’Türkiye seninle gurur duyuyor’’ diyerek tezahüratta bulunan vatandaşlar, Gül’ün aracına ve yola gül attı. Cumhurbaşkanı Gül, makam aracından inerek vatandaşları selâmladı. Gül’ün ziyareti dolayısıyla Valililik önündeki meydana Türk bayrakları ile ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız ilimize hoş geldiniz’’ pankartının asıldığı gözlendi. Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Valiliği ziyaret ederek, Vali Hüseyin Avni Mutlu’dan bilgi aldı. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Gül, Valilik özel defterini de imzaladı. Bu sırada Vali Mutlu, Cumhurbaşkanı Gül’e, yöreye özgü bir kilim hediye etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt Valiliği’nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile de bir araya geldi. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Basının görüntü aldığı sırada Gül, oruçlu olduğunu unuttu ve önünde duran bardaktaki suyu içti. Oruçlu olduğunu hatırlayan Gül, “Neden hatırlatmadınız. Niyetliydim” dedi. Gül görevlilere “bu bardağı buraya niye koydunuz” diyerek tepki gösterdi.

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Cumhurbaşkanı Gül’e Türk Bayrağı şeklinde dokunmuş bir kilim ve battaniye, ay yıldızlı kırmızı-beyaz bir kravat ve nazar boncuğunun üzerinde yer aldığı bir plaket sundu.

Diyarbakır’daki iş adamları, bölgeyi kapsayan gezisi kapsamında bugün Diyarbakır’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den, bölgeler arası gelişmişlik farkının giderilmesi için yeni politikalar üretilmesini talep edecek.

/ SİİRT

14.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Diyarbakır Gül’ü bekliyor

  İstikrarlı bir demokrasi

  AB: 301'in değiştirilmesi yeni anayasaya bağlanmasın

  Katılım süreci masaya yatırılıyor

  İktisatçılar, katılımcı anayasa istiyor

  Yargıtay, ‘Azınlık Raporu’na hapis cezası istedi

  Askerî araç devrildi: 1 şehit, 5 yaralı

  Erdoğan ABD'ye gidecek

  Amasya'da kaza: 5 ölü, 1 yaralı

  Muş’taki okullar kolonsuz çıktı

  15 bin Ankaralıya iftar verilecek

  İlk sahuru yerin altında yaptılar

  Okullarda israfa fotoselli çözüm

  Kiliseden pankartlı Ramazan kutlaması


 Son Dakika Haberleri