Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kendimize geldik

Avrupa Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'ndaki 8. maçında, İstanbul'da Macaristan'ı 3-0 yenen Türkiye, puanını 17'ye çıkararak 3. sırada yer aldı. A Milli Takımı, Ekim ayında oynayacağı Moldova ve Yunanistan maçlarını kazandığı taktirde yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Macaristan'ı 3-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, ''Malta maçından sonra krizi sona erdirmek için bu 3 puan lazımdı'' dedi. Terim, ''Açıkçası bir krizi sona erdirmek için bu 3 puan lazımdı. Tabelada önemli yer almak, kötü giden birşeye 'Dur' demek için moral olması, güven kazanmak için ve yitirdiğimiz avantajları tekrar eski konumuna getirmek için önemliydi 3 puan'' diye konuştu. İlk yarıda kontrollü oynadıklarını kaydeden Terim, şöyle devam etti:

ASLAN GİBİ OYNADIK

''İlk yarıda 2-3 net pozisyonumuz var. Takım halinde defansı iyi yaptık ve rakibe şans vermedik. Bunun çok önemli bir sebebi var. Kolay değil bu gerilimden ve stresten çıkmak. Bir kriz vardı, o kriz doğru yönetildi. Çocuklarımız da aslan gibi oynadı. Rakip 10 kişi kalmış önemli değil. Türkiye 3 puanı haketmiştir. Malta'da hakem faciasından geldik. Televizyondan izleyenler, Gera'nın pozisyonunun penaltı olmadığını söyledi. O da çok önemli değil. 11 kişi olsalardı da farketmezdi..'' Terim, yenildikleri bir maçtan sonra, ekim ayında lider olacaklarını söylediğini hatırlatarak, ''Aklımda Malta beraberliği yoktu. Buna rağmen şu anda ikinciyiz. Yunanistan 19, biz 17 puandayız. Moldova ile oynadıktan sonra 2 maçı dışarda oynuyoruz. Türk Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'na gidecektir'' dedi.

KEÇECİ: FİNAL OYNACAĞIZ

Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, umutlarını hiçbir zaman yitirmediklerini söyledi. Keçeci, milli takımla ilgili eleştiriler için ''Onlar inançlarını kaybeden kişiler. Biz, inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik'' derken, ''Bu takım çok iyi bir takım ve inanarak söylüyorum ki final oynayacaktır'' dedi. Maç içinde Emre Belözoğlu'nun basın tribününe doğru yaptığı çirkin el-kol hareketinin sorulması üzerine Keçeci, ''Ben birşey görmedim'' demekle yetindi.

14.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kendimize geldik

  TSYD Emre'yi kınadı

  Macarlar hakemi suçladı

  Hepsi bize çalıştı


 Son Dakika Haberleri