Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hepsi bize çalıştı

Çarşamba akşamı herşey bizim istediğimiz gibi oldu. Yunanistan ve Norveç 2-2 berabere kalıp, 2'şer puan kaybetti. Biz ise Macaristan'ı 3-0'la geçerek hem moral depoladık, hem iddiamızı sürdürdük. Böylece grup lideri 19 puanlı Yunanistan ile aradaki puan farkı da 2'ye inmiş oldu. Şimdi Ekim ayında oynayacağımız Moldova ve Yunanistan maçlarını kazandığımız taktirde puanımız 23'e çıkacak ve liderlik koltuğuna Türk Milli Takımı oturacak. Böylece, teknik direktör Fatih Terim'in "Ekim ayında yeniden lideriz" iddiası gerçekleşmiş olacak.

DERS ALDIĞINI GÖSTERDİ

Fatih Terim, Macaristan maçı öncesinde "Ders almam, ders veririm" şeklinde basına yüklendi ama sahaya çıkardığı ilk 11'de değişik isimlere yer vererek eleştirilerden ders aldığını gösterdi. Terim'in, tribüne gönderdiği Hakan Şükür'ün yerine forvette oynattığı Gökhan Ünal attığı golle galibiyet kapısını açtı. Mehmet Aurelio milli forma altında ilk golünü atarken, orta sahayı çok iyi yönetti. Savunmada Servet Çetin yine aksadı. İbrahim Toroman'ın yerine kaydırılan Emre Aşık fazla sırıtmadı ama henüz Süper Ligde maç oynamadığı için ilk 11'de sahaya sürmek büyük bir riskti.

HALİL DAHA ÇOK OYNAMALI

Altıntop kardeşlerden Hamit yine sahanın yıldızıydı. Sağbek oynamasına karşılık ofansif yönü ağır bastığı için sık sık kanatlardan bindirmeler yaptı ve rakibe nefes aldırmadı. Halil Altıntop ise sonradan oyuna girmesine karşın forvete hareketlilik getirdi. Çizgiden attığı gole ancak şapka çıkarılır. Fatih Terim, Halil'e her zaman fırsat tanımıyor ve bu yüzden genç futbolcuyu küstürüyor.

EMRE'NİN ÇİRKİN HAREKETİ

Macaristan galibiyetine gölge düşüren isim Emre Belözoğlu oldu. Attığımız her golden sonra basın tribününün önüne gelerek çirkin el-kol hareketleri yaptı. Demek ki, Malta maçındaki kötü performansını eleştiren spor yazarlarına karşı öfkesi hâlâ dinmemiş. Terim'in Emre'yi uyarmakla yetineceğini düşüyorum. Ama Futbol Federasyonu kötü örnek olacak bu çirkinliğe seyirci kalmayacağını vereceği cezayla göstermeli.

Erol DOYURAN

14.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kendimize geldik

  TSYD Emre'yi kınadı

  Macarlar hakemi suçladı

  Hepsi bize çalıştı


 Son Dakika Haberleri