Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AURELİO: ÇOK MUTLUYUM

Fenerbahçe'nin Türk milli futbolcusu Mehmet Aurelio, Macaristan karşısında alınan galibiyetin yanı sıra milli formayla attığı golün mutluluğunu yaşadığını söyledi. Aurelio, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Macaristan'ı 3-0 yenmesi ve bu maçta kendisinin de 1 gol atması nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti.


Altıntop kardeşler bugün karşı karşıya

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Bayern München'de oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, yarın eski takımı Schalke 04'e karşı oynay

UEFA'DA 14. sıraya yükseldik

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), ülkelerin kulüpler bazında son 5 sezonda Avrupa kupalarında topladığı puanları ve ülke sıralamalarını res


  Ankara-Beşiktaş

Ankaraspor ile Beşiktaş ligde bugün 7. kez karşı karşıya gelecek. Ankara'da saat 18.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemi Vedat Yüksel.


  Süper Lig hakemleri bu hafta 1. Ligde

TFF 1. Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de 4. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler şöyle:


  Çandırlı 37 yıl sonra çim sahaya kavuştu

En son 1970 yılında mevcut futbol sahasına okul yapıldığı için bir daha futbol oynayamayan İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesindeki gençlerin artık çim futbol sahası var.


  Fransa'nın başına Houllier getirildi

Fransa Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne Gerard Houllier getirildi.


  Malatya Başkanı Karadağ istifa etti

TFF Birinci Lig ekiplerinden Malatyaspor'un kulüp başkanı Haşim Karadağ, istifa etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri