Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Faiz indirimi devam etmeli

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, gayri safi milli hasıladaki (GSMH) yıllık büyüme hızının yüzde 5’in altına indiği bir dönemde, Merkez Bankasının faiz oranlarında indirime gitmesinin yerinde bir karar olduğunu söyledi.


Acil su planı oluşturulsun

MÜSİAD Çevre Sektör Komisyonu Başkanı İbrahim Toprak, “Suya yönelik risklerin çözümü için acilen su yönetimi stratejisinin geliştirilmesi ve tek elden

2007’yi yüzde 6 büyüme ile bitirmeliyiz

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, “2007 yılını yüzde 6 büyüme ile tamamlayabilirsek 2008 için ümitlerimiz ar


  Süt üreticileri alacağını istiyor

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Başkanı Erdal Bahçıvan, hayvancılık ve süt ürünleri sektörünün alarm verdiğini belirterek, devletin üreticileri, sektörü ve tüketicileri korumak için çiftçiye borcunu ödemesi gerektiğini söyledi.


  Tekstilcilerden ara eleman için eğitim merkezi

Türk Tekstil Vakfı, ilkini Çerkezköy’de kurduğu, diğerlerini de Adana ve Kayseri’de açmayı planladığı Tekstil Sektörü İşletmeler Üstü Mesleki Eğitim Merkezi (METEM) ile sektöre ara eleman yetiştirmeyi hedefliyor.


  TÜMSİAD’dan 2 bin 500 kişiye yemek

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Mahmutbey Göztepe meydanında kurduğu ‘Aşevi Çadırı’nda günde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri