Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

AURELİO: ÇOK MUTLUYUM

Fenerbahçe'nin Türk milli futbolcusu Mehmet Aurelio, Macaristan karşısında alınan galibiyetin yanı sıra milli formayla attığı golün mutluluğunu yaşadığını söyledi. Aurelio, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Macaristan'ı 3-0 yenmesi ve bu maçta kendisinin de 1 gol atması nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti.

BU GRUPTAN ÇIKARIZ

Macaristan karşısındaki golünün milli forma altında attığı ilk gol olduğunu belirten sarı-lacivertli oyuncu, ''Hem aldığımız galibiyet hem de attığım gol için çok mutluyum. Ben grupta şansımızın iyi olduğu görüşündeyim. Macaristan maçından sonra puanımızı 17'ye yükselttik. Şimdi önümüzde çok önemli 2 maç var. Moldova ve Yunanistan maçlarından istediğimiz sonuçları alırsak, bu gruptan çıkarız. Sonuçta her şey bize bağlı'' dedi.

LİGE DÖNÜYORUZ

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı maçları da değerlendiren Aurelio, ''Şimdi yeniden lige dönüyoruz. Artık önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Önümüzde Çaykur Rizespor ve Inter maçları var. Öncelikli hedef Çaykur Rizespor maçı. Bu karşılaşmayı kayıpsız atlatmak, sonra da Inter'le oynayacağımız maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz'' diye konuştu.

İNTER ÇOK GÜÇLÜ

Inter mücadelesinin önemli olduğunu vurgulayan Mehmet Aurelio, ''Inter maçı, gerçekten önemli bir karşılaşma. Inter iyi ve önemli bir ekip. Kendi sahamızda 3 puanla Şampiyonlar Ligi'ne başlamak gerçekten bizim adımıza çok iyi olur'' diyerek sözlerini tamamladı.

15.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AURELİO: ÇOK MUTLUYUM

  Altıntop kardeşler bugün karşı karşıya

  UEFA'DA 14. sıraya yükseldik

  F.Bahçe-Rizespor

  Ankara-Beşiktaş

  Süper Lig hakemleri bu hafta 1. Ligde

  Çandırlı 37 yıl sonra çim sahaya kavuştu

  Fransa'nın başına Houllier getirildi

  Malatya Başkanı Karadağ istifa etti


 Son Dakika Haberleri