Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sergen: Milli takım hayal

Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli isimlerden biri olan Sergen Yalçın, milli takımdan herhangi bir davet beklemediğini ve kendisi için hayal olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta oynarken gayet iyiydim ama çağrılmadım. Bana göre vasat oyuncular bile milli takımda oynatıldı" eleştirisinde bulundu.


İskoç hakem Macarlardan özür diledi

Türkiye-Macaristan maçının İskoç hakemi Stuart Dougal, Macarlar lehine vermediği penaltı nedeniyle pişman olduğunu belirterek, "O kararı yan hakemin i

G.Saray Konya önünde

Galatasaray ile Konyaspor ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadında seyircisiz oynanacak maçın başlama saati 21.00. Karşılaşmay


  Karateci baba-oğul millî oldu

Mustafakemalpaşa Belediyespor'un karate dalında 65 kiloda başarılı sporcusu Davut Kaplan'ın babası olan Necip Kaplan, 29-30 Eylül tarihlerinde Üsküp/Makedonya'da yapılacak olan Ümit Genç Balkan Karate Şampiyonası'nda Milli takımın başında görev yapacak.


  Hidayet hayranları internet başına

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magic forması giyen milli oyuncu Hidayet Türkoğlu, yeni internet sitesinden basketbolseverlere ulaşacak.


  Nike Tenis Turnuvası büyük ilgi gördü

Nike Junior Tour (NJT) Tenis Turnuvası'nın İstanbul finalleri sona erdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri