Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BEŞİKTAŞ'IN DEV SINAVI

Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda bugün Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta hedef, grup maçlarına iyi başlangıç olarak belirlendi. İngiltere'nin Liverpool, Portekiz'in Porto ve Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla aynı grupta yer alan ve ilk karşılaşmasını bugün Fransız rakibine karşı oynayacak siyah-beyazlı ekip, bu mücadeleden puan veya puanlar alarak ilk maçtan itibaren iddialı konuma gelmeyi istiyor.


Kartal'ın gol kozu: Bobo ve Delgado

Şampiyonlar Ligi'nde bugün Marsilya takımıyla karşı karşıya gelecek Beşiktaş, golcüleri Bobo ve Delgado'ya güveniyor. Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne yükse

FELDKAMP, GERETS'E FARK ATTI

Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki Galatasaray, ilk 5 hafta sonu sonuçlarıyla itibariyle Erik Gerets'in geçen sezonki takımını her aç


  Dünya Fair-Play ödülünü Hilal aldı

A2006 Dünya Fair Play Baron Coubertin Büyük Ödülü, 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Hilal Çoşkuner'in oldu.


  F.Bahçe-İnter maçı İspanyol hakemin

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu ilk maçında İtalya'nın dünyaca ünlü İnter takımıyla yapacağı maçı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek.


  Nonda iş yapar..


  Büyükler bu hafta G.Saray'a çalıştı

Turkcell Süper Lig'de 5. hafta maçları tamamlanırken, 4. haftayı 10 puan ve averajla lider olarak tamamlayan Galatasaray, bu hafta Konyaspor'u 6-0'lık sonuçla yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri