Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nonda iş yapar..

Ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftada bu defa G.Saray puan kaybetmedi. Her hangi bir kazaya sebebiyet vermemek için de oyuna baştan istekli ve tempolu başladı. Erken gelen gol olacak farkı haber verir nitelikteydi. Geçen yılla kıyasladığımızda G.Saray bu sezon çok farklı futbol oynuyor. En başta oyuncular kendi kafalarındakini değil de, Kalli'nin düşündüklerini sahaya yansıtmaya uğraşıyorlar.

Yardımlaşma ve çabuk oynama G.Saray'ın bu sezonki en önemli özelliği. Sonucu da takım olmayı getiriyor. Bu düşüncede olmayan biliyor ki; Kalli'den formayı alamayacak. Disiplin ve hırsı Kalli ön plana çıkardı G.Saray'da. Geçen sezon çokça eşleştirdiğimiz Hasan Şaş bu sezon yedek kulübesinin müdavimi oldu. Şans bulduğunda da kendi oyun felsefesiyle, Kalli' nin falsefesi arasında bocalamaya devam ediyor. Genç Barış'ın bu takımda sürekli oynaması lazım. Bitmek bilmeyen enerjisiyle Linderot'a yardımı çok olumlu.

Yeni transfer Nonda G.Saray'ın forvette top tutamama eksikliğini giderecek özelliklere sahip. Topu ayağına aldı mı iyi işler yaparak G.Saray'ın etkili hücum yapmasına yeni bir ivme kazandırdı. Ümit Karan'da bu tip özellikler asla yok. Nonda G.Saray'da önemli işler yapacak fikrini bu maçtaki pozitif futboluyla verdi. Bu sezon yepyeni bir Hakan Şükür izliyoruz. Gol atıyor, asist yapıyor. Böyle devam ederse Hakan Nonda'yla coşar.

G.Saray'ın eksikleri de var. En başta iyi niyetle oynamasına ve bu maçta iki gol pası vermesine rağmen Uğur'un yerinde kaliteli bir sağ beke ihtiyaç var. Ayrıca Servet'in alternatifİ yok. Sakat olmasına rağman yine Kalli onu oynattı. İsmail Buzid'e hâlâ güveni olmadığını gösterdi.

Said OKUR

18.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ'IN DEV SINAVI

  Kartal'ın gol kozu: Bobo ve Delgado

  FELDKAMP, GERETS'E FARK ATTI

  Şeref Eroğlu ilk gün elendi

  Dünya Fair-Play ödülünü Hilal aldı

  F.Bahçe-İnter maçı İspanyol hakemin

  Nonda iş yapar..

  Büyükler bu hafta G.Saray'a çalıştı


 Son Dakika Haberleri