Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kartal'ın gol kozu: Bobo ve Delgado

Şampiyonlar Ligi'nde bugün Marsilya takımıyla karşı karşıya gelecek Beşiktaş, golcüleri Bobo ve Delgado'ya güveniyor. Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne yükselmek amacıyla yapılan ön eleme maçlarında attıkları gollerle Beşiktaş'ı gruplara taşıyan Bobo ve Delgado, yarınki maç öncesi takımlarının en büyük kozu durumundalar.

Beşiktaş, ön elemelerde yaptığı 4 karşılaşmada 7 gol atarken, bu gollerin 5'ini Bobo-Delgado ikilisi kaydetti. Siyah-beyazlı takımın Arjantinli oyuncusu Delgado, ön elemelerde attığı 3 golle takımının en golcü oyuncusu olurken, Brezilyalı forvet Bobo ise 2 golle takımına katkı yaptı.

Beşiktaş'ın 2. ön elemede Moldova'nın FC Sheriff ile yaptığı karşılaşmada takımının en golcü oyuncusu Bobo oldu. Siyah-beyazlı takımın rakibiyle İstanbul'da yaptığı karşılaşmayı boş geçen Bobo, deplasmanda 3-0'lık galibiyete 2 gol atarak büyük katkı sağladı. Siyah-beyazlı ekibin, 3. ön elemede İsviçre'nin FC Zürih ile yaptığı karşılaşmada ise adeta Delgado rüzgarı esti. ''Kara Kartallar''ın deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada takımının tek golünü atan Arjantinli oyuncu, BJK İnönü Stadı'nda 2-0'lık galibiyette ise rakip filelere 2 golü de atan oyuncu oldu.

18.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ'IN DEV SINAVI

  Kartal'ın gol kozu: Bobo ve Delgado

  FELDKAMP, GERETS'E FARK ATTI

  Şeref Eroğlu ilk gün elendi

  Dünya Fair-Play ödülünü Hilal aldı

  F.Bahçe-İnter maçı İspanyol hakemin

  Nonda iş yapar..

  Büyükler bu hafta G.Saray'a çalıştı


 Son Dakika Haberleri