Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İtalyan basını: İnter Türkiye'de felakete uğradı

Basın, İnter'in İstanbul'da beklenmedik bir yenilgi aldığını, takımı farklı bir skordan kaleci Julio Cesar ve Rivas'ın koruduğunu belirtti. Maç sonrasında stat ve çevresinde büyük sevinç yaşandığını, ''Festa Turca'' (Türk Bayramı) başlığıyla verildi.

İtalya'da yayınlanan gazeteler, Fenerbahçe-Inter maçıyla ilgili değerlendirmelerinde, Inter'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptığı ve Fenerbahçe'nin farklı bir skoru kaçırdığı görüşünü ön plana çıkardı. İtalyanların ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, maç değerlendirmesinde, mavi-siyahlı ekibin İstanbul'da beklenmedik bir yenilgi aldığını, takımı farklı bir skordan kaleci Julio Cesar ve Rivas'ın koruduğunu belirtti. Gazete, maç sonrasında stat ve çevresinde büyük sevinç yaşandığını, ''Festa Turca'' (Türk Bayramı) başlığıyla duyurdu.

Corriere dello Sport ise ''Inter düştü'' başlığıyla verdiği haberde, Inter'in, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında yenilerek kötü bir başlangıç yaptığını ve mavi-siyahlı takımın sahada kazanmak için hiçbir şey yapmadığını yazdı. Gazete, takımda en iyi oynayan ismin kaleci Julio Cesar olduğunu belirtirken, Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini'nin koltuğunun tehlikede olduğunu da ileri sürdü.

La Repubblica, maçı değerlendirirken, Fenerbahçe'nin kötü Inter karşısında maçı kazandığını belirtti ve Zlatan İbrahimoviç ile Suazo'nun sahada boş boş gezindiğini iddia etti. Fenerbahçe'de Alex, Roberto Carlos, Deniz ve Deivid'in çok iyi oynadıklarını yazan gazete, maçın 44. dakikasında Alex'in sağ kanattan yaptığı ortada Deivid'in harika bir vuruşla takımını galibiyete taşıdığını kaydetti.

21.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalyan basını: İnter Türkiye'de felakete uğradı

  Zico büyük maçları seviyor

  Kezman: % 70 üst tura çıkarız

  Chelsea'da şok! Morinho bıraktı

  İşte F.Bahçe bu!


 Son Dakika Haberleri