Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico büyük maçları seviyor

Süper Lig'de geçen sezon derbi maçlarda hiç kaybetmeyen F.Bahçe, Brezilyalı çalıştırıcısıyla Avrupa kupası maçlarında ortaya koyduğu etkili performansıyla dikkat çekti.

Kulübün kuruluşunun 100. yılında teknik direktör Zico ile Turkcell Süper Lig'de şampiyon olan Fenerbahçe, Brezilyalı çalıştırıcısının yönetiminde çıktığı önemli maçlarda genelde başarılı sonuçlar aldı. Süper Lig'de geçen sezon derbi maçlarda hiç kaybetmeyen Fenerbahçe, Brezilyalı çalıştırıcısıyla Avrupa kupası maçlarında ortaya koyduğu etkili performansıyla dikkat çekti.

GÜÇLÜ RAKİBİ SEVİYOR

Geçen sezon ligin zayıf rakiplerine çok sayıda puan kaptıran, bu sıkıntısını bu sezonun ilk haftalarındaki maçlarda da çözemeyen sarı-lacivertliler, güçlü rakipleri karşısında daha iyi performans ortaya koydu. 2006-2007 sezonunda, ligde derbi maçlarda Beşiktaş'a karşı 1'er galibiyet ve beraberlik alan Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı 2 maçta da kazandı.

YENDİ, ŞAMPİYON OLDU

Beşiktaş'a karşı sezonun ilk maçında sahasında 0-0'lık eşitliği bozamayan sarı-lacivertliler, şampiyonu belirleyecek gözüyle bakılan BJK İnönü Stadı'ndaki önemli mücadeleyi 1-0 kazanarak sevinen taraf oldu.

REHAVETE KAPILMADI

Sarı-lacivertliler, yine geçen sezonun ilk yarısındaki maçta Kadıköy'de 2-1 yendikleri Galatasaray karşısında, bir hafta önce 2006-2007 sezonu şampiyonluğunu ilan etmesine rağmen Ali Sami Yen'deki mücadelede rehavete kapılmayıp, aynı skorla galip ayrılmasını bildi.

SÜPER KUPAYI KAZANDI

Geçen sezon Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Beşiktaş'a elenerek Türkiye'de önemli bir organizasyonda olumsuz sonuç alan sarı-lacivertliler, 2007-2008 sezonu öncesi Süper Kupa mücadelesinde ise siyah-beyazlı ekibi yenerek kupanın sahibi oldu.

İTALYANLARI DA YENDİ

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Zico yönetiminde güçlü İtalyan ekiplerle yaptığı 2 karşılaşmayı da kazandı. Geçen sezon Serie A'da üst sıralarda yer aldığı haftalarda Palermo'yu UEFA Kupası (H) Grubu'ndaki maçta 3-0 yenen Fenerbahçe, bu sezon ise Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki rakibi, geçen sezonun İtalya şampiyonu FC Inter karşısında da 1-0 kazanmasını bildi.

Fener'de günün adamı Deivid

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda İtalya'nın FC Inter takımını 1-0 yendiği ilk maçın tek golünü atan Deivid de Souza, sarı-lacivertli takımın bu sezon yükselen yıldızı oldu. Geçen sezon çok eleştiri alan ve sezon sonunda gönderileceği şeklinde haberler de çıkan Deivid, Fenerbahçe için büyük önem taşıyan Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde FC Inter maçında attığı golle takımının lige 3puanla başlamasında büyük rol oynadı.

ŞAMPİYONLUK GÜLÜNÜ ATTI

Teknik direktör Zico'nun eleştirilere rağmen sürekli oynattığı Deivid, bu sezona daha iyi başladı. Lig öncesi hazırlık maçlarında 4 gol atan Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı TFF Süper Kupa maçında da Beşiktaş'a 1 gol atmıştı. Süper Lig'de bu sezon 4 maçta 248 dakika forma giyen Deivid, ligde henüz gol atamadı. Öte yandan Deivid de Souza, geçen sezon Fenerbahçe'deki ilk yılında Trabzonspor maçında şampiyonluğu getiren golü atmıştı.

21.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalyan basını: İnter Türkiye'de felakete uğradı

  Zico büyük maçları seviyor

  Kezman: % 70 üst tura çıkarız

  Chelsea'da şok! Morinho bıraktı

  İşte F.Bahçe bu!


 Son Dakika Haberleri